Charlotte|professional organizer

Specialisme: styling, huishoudcoach

Ondersteunt je in het volledige organize-proces om een chaotisch huis te transformeren naar een betekenisvol thuis, op maat van jouw levensstijl.

Over Charlotte: 

Als professional organizer help ik jou om een chaotisch huis te transformeren naar een betekenisvol thuis. Van kinds af aan is organiseren en structureren mijn manier om veiligheid en comfort te creëren, mijn goal is om jou daarin te ondersteunen, zowel thuis als op je werkplek. Door te structureren en te organiseren krijg je meer grip op wanorde, stress en deadlines, alsook een betere work-life balance.

Aan de hand van een consult bepalen we waar we aan de slag gaan, altijd op maat van jouw levensstijl en in de tijd die jij nodig hebt. Ik help je tijdens het proces, sta je bij wanneer je overweldigd wordt en zorg er vooral voor dat jij thuis komt op een plaats die overzichtelijk is en georganiseerd is (maar waar ook geleefd mag worden).

Ik voel onmiddellijk aan wat anders kan als ik een ruimte binnen wandel. Waar jij overweldigd wordt, zie ik mogelijkheden, groei en vooral positieve veranderingen. Het organize-proces is een weg naar bewuster leven, groeien en ook herontdekken wie jij echt bent onder al die laagjes (clutter). Het maakt me zo blij wanneer ik deel uit kan maken van dit proces, want: organiseren is zoveel meer dan opruimen, het is plaats maken voor een thuis, voor jou. Mijn missie is het terug laten flowen van energie in een (t)huis, maar ook in jezelf!

 

Uurtarief: €65 per uur