Tina|professional organizer

Specialisme: opruimcoach, huishoudcoach

Biedt je advies, tips en helpende hand om jouw huishouden en woning op orde te krijgen én te houden, waardoor je dagelijks tijd wint en extra rust in huis creëert. 

 

Over Tina

Ik ben Tina: mama, partner, onderneemster en vooral coach. Én een controlefreak in hart en nieren! Eind 2015 besloot ik te starten als een van de eerste opruimcoaches die België rijk was. Ik gaf mijn perfectionistisch en ontembaar controle-kantje de kans om zich te bewijzen en om gezinnen hulp te bieden in het opruimen van hun woning. Ik schreef hierover ook twee boeken en ontwikkelde tal van producten.

Aangezien opruimen maar een stukje is van het probleem waar veel gezinnen in deze drukke tijden mee struggelen, besloot ik mezelf te verdiepen in routines en gewoontes en ben ik aan het werk te gaan als opruim- en routinecoach. Ik heb ondertussen naast heel veel woningen opgeruimd, ook veel gezinnen geholpen structuren aan te brengen in hun huisroutines.

En het feit dat jij dit nu leest, geeft aan dat ik je mogelijks met een van mijn coachings kan verder helpen. Er bestaan namelijk geen verkeerde vragen als je doel is om een rustiger en overzichtelijker huishouden te creëren. We gaan er samen voor!

 

Uurtarief: €70 per uur

Pakketprijzen op aanvraag.