Caroline&Vincent|professional organizers

Specialisme: opruimcoach, styling

Focussen zich op functionele en duurzame oplossingen in huis voor de lange termijn, met betrekking tot opbergen, organizen en interieur design.

Over Caroline & Vincent: 

Wij zijn altijd al gepassioneerd geweest door interieurdesign. Of het nu voor onze eerste huurhuis was, hoe klein dan ook, of voor ons huidige huis: we hebben altijd veel belang gehecht aan waar we wonen.

Nadat we zijn afgestudeerd in interieurontwerp, hebben wij ons verdiept in organizen door een cursus ‘home organization’ te volgen. Een thuis in een omgeving en een sfeer die jou een goed gevoel geeft, moet ook worden ontworpen volgens een functionele en duurzame organisatie die het mogelijk maakt om veel productiever te zijn. Onze missie? Het opruimen, categoriseren en organiseren van je thuis en interieur. Wij geloven dat dit must is waar het gehele gezin van kan profiteren!

Een groot onderdeel van onze aanpak is het luisteren naar je wensen. Naast de reorganisatie en/of de inrichting van je woning, bieden wij je ook een vorm van ‘thuistherapie’ aan. Hierbij brengen wij zonder oordeel jouw wensen en verzoeken in kaart, en voeren wij deze voor je uit.

Ons motto: je goed voelen in je huis, is de eerste stap naar geluk!

Uurtarief: €65 per uur