Riet|professional organizer

Specialisme: opruimcoach, huishoudcoach

Gaat concreet aan de slag om structuur, overzicht en rust te creëren over je spullen, je administratie, je planning, je tijd, je sociaal leven, maar vooral ook in je hoofd. 

 

Over Riet:

Ben jij ook toe aan meer overzicht en rust in je huis en je hoofd? Als opruimcoach en life-organizer begeleid ik jou graag van A tot Z.

Ik help jou héél concreet en stap voor stap om je thuisomgeving en je leven weer op orde te brengen. Om eindelijk opnieuw structuur, overzicht en rust te creëren in je huis, je spullen, je administratie, je planning, je tijd, je sociaal leven, maar vooral ook in je hoofd. 

Ik loop samen met jou door de praktische inrichting van jouw huis en de organisatie van jouw spullen, administratie en al jouw planningen. Ik help je om je doel helder te krijgen, ik reik je een concreet plan van aanpak aan en ik motiveer je met heel veel enthousiasme doorheen de coaching-sessies. Tijdens die sessies zetten we samen organisatie-systemen op die werken voor jóu.

Het resultaat is verbluffend: niet enkel een opgeruimd huis, maar ook ruimte, tijd en energie voor wat jij écht belangrijk vindt!

 

Uurtarief: €70 per uur

Pakketprijzen op aanvraag.