The Home Edit: Deze 5 dingen in huis kun je gelijk weggooien

9 November 2020
door Paulien

Clea Shearer en Joanna Teplin van The Home Edit zijn professionele organizers die een enorme fanbase hebben verzameld (meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram). Ze hebben een winnende formule ontwikkeld van enerzijds organisatorische deskundigheid, en anderzijds een klantenkring bestaande uit beroemdheden. Net als Marie Kondo geloven zij dat een geordend huis kan leiden tot een gelukkiger leven. Hun serie op Netflix is hartstikke populair, maar de dames hebben lang daarvoor al een boek uitgebracht. In dat boek delen ze 5 dingen die je in huis hebt en die je direct kan weggooien.

 

Tip 1

Versleten beddengoed en handdoeken

"Ga door je linnenkast en gooi alles weg of doneer alles dat er vaal of licht beschadigd uitziet. Het maakt ruimte vrij voor de nieuwere zachte en donzige lakens en handdoeken waar je stiekem sowieso toch al naar op zoek bent. "

 

 

 

 

Tip 2

Verouderde technologie / snoeren

"Als je de iPhone 4 niet meer gebruikt, waarom zou je dan de oplader van die telefoon wel bewaren? Over opladers en snoertjes gesproken: als je een oplader hebt waar je het bijbehorende item niet meer van kan vinden, is het tijd om afscheid te nemen."

Tip 3

Losse papieren

“Bonnetjes, kortingsbonnen en reclamefoldertjes belanden altijd in de gevreesde rommellade. Gooi wat niet nodig is weg en bewaar de belangrijke documenten in een aparte doos, documentenmap of hal organizer om ze veilig te bewaren."

Tip 4

Verouderde make-up

“Verouderde make-up neemt niet alleen extra ruimte in beslag, het voegt daarnaast ook meer tijd toe aan je routine. En het kan zelfs ook een infectie bij je ogen veroorzaken. Een smokey eye is een make-up trend, rode ogen niet."

 

 

 

 

 

Tip 5

Oude medicijnen en bijsluiters

"Gooi potjes/pillen/medicijnen weg die over de datum zijn en inventariseer in één keer goed in wat je nodig hebt. Een win-win, want: je hebt een opgeruimde ruimte en de zekerheid dat je in geval van nood medicijnen bij de hand hebt."

 

 

 

 

 

Neem ook eens een kijkje bij onze opbergtips! En vergeet niet naar beneden te scrollen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe organizers!

 
Bron: Unsplash
Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen