Het organiseren van je make-up collectie met The Home Edit

22 December 2021
door Lois

Of je je make-up dagelijks aanbrengt voor de badkamerspiegel of in de slaapkamer: het kan al snel een rommelige boel worden als je make-upjes niet goed zijn georganiseerd. Daarbij is het ook erg lastig om die ene mooie lipstick of eyeliner te vinden, als deze niet op een logische plek liggen. Voor mij was dit in ieder geval een probleem die ik graag met handige organizers wilde oplossen. In deze blog vertel ik je hoe ik mijn make-up perfect heb georganiseerd! 


Al een langere tijd had ik mijn oog op de stapelbare opberglades van The Home Edit. Deze kun je zelf stapelen en indelen naar wens, en dat is precies wat ik wilde! In de lagere varianten kun je kleine potjes en palletjes bewaren, en in de hogere varianten kun je grotere items kwijt. Je kunt de lades op verschillende manieren op elkaar stapelen, en zelfs indelen met handige bijpassende bakjes en verdeelschotten. Ik heb een beetje gegokt welke lades ik nodig zou hebben, afgaand op de producten die ik erin op wil bergen. Om te beginnen: de stickers van de lades halen met een föhn, zo gaan ze een stuk gemakkelijker eraf!

In de opberglade small - hoog kun je bijvoorbeeld bronzers en blushers kwijt, of producten die wat meer ruimte in beslag nemen. In dit geval heb ik hier een paar van mijn meest gebruikte make-upjes in opgeborgen. Als je veel lipstickjes, concealers en andere dunnere tubes of flesjes hebt, is de small - laag opberglade ook een goede optie. Ik heb twee stuks hiervan besteld, die ik dan weer op elkaar kan stapelen. 

 


De smalle opberglades kun je weer stapelen bovenop de opberglade large - hoog. Je zou twee lage opberglades bovenop het formaat large - hoog kunnen stapelen, of juist weer een andere combinatie kunnen maken, er zijn veel verschillende mogelijkheden! Je kunt het formaat large - hoog ook gebruiken met een uitneembaar bakje, zoals ik heb gedaan. 


Het was even puzzelen welk bakje in welke lade zou passen, maar het geeft een heel fijn gevoel als het uiteindelijk allemaal past zoals je graag zou willen! Je kunt twee stuks van het losse opbergbakje small kwijt in de small - hoog opberglade. Hierdoor creëerde ik twee verdeelvakken om items van elkaar te scheiden. Voor opbergbakje small is er ook een verdeler beschikbaar, die je kunt gebruiken om lipsticks, of in mijn geval, nagellakjes in op te bergen. Door de verdeler heb ik de nagellakjes perfect op orde! Ik heb de nagellakjes en wattenstaafjes in dezelfde lade bewaard, omdat ik mijn nagellak na het aanbrengen altijd perfectioneer met een wattenstaafje en wat nagellak remover, een goede tip voor de perfectionisten onder ons ;)


Een andere lade die je nog toe zou kunnen voegen zoals ik heb gedaan, is de lade met het formaat large - laag. Hier kun je grotere, platte palletjes in kwijt. En een ander product die je ook nog kunt gebruiken in combinatie met de lades, is de haaraccessoires en föhnhouder! Deze kun je stapelen op de small - laag of small - hoog varianten. Erg handig om make-up en haarproducten op één plek te bewaren. Voor kleine items heeft The Home Edit ook een mini-ladekastje in de collectie. Deze kun je officieel gezien niet bovenop de verschillende grotere opberglades stapelen, maar deze kun je er uiteraard wel op neerzetten. 

 

Het eindresultaat zijn verschillende lades die ik op verschillende manieren kan combineren! Je kunt de lades stapelen in de hoogte, of wat breder naast elkaar zetten zoals ik op de tweede foto hieronder heb gedaan. Ik bewaar momenteel mijn meest gebruikte producten in deze lades, en als mijn make-up collectie groeit kan ik gemakkelijk een extra lade aan het geheel toevoegen. Ideaal!

 

Kortom, ik ben fan! Geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met het organizen van je beauty-collectie? Neem een kijkje bij de gehele Vanity collectie van The Home Edit!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen