Organize hacks voor je dagelijkse routine

12 Mei 2021
door So Clever

Je dagelijkse routine. Voor sommigen zit hier een en al structuur in, voor anderen is er geen touw aan vast te knopen. Toch zijn er wel vaste handelingen die we allemaal doen: ontbijten, tandenpoetsen en naar bed gaan bijvoorbeeld. Om je vaste prik wat eenvoudiger te maken zijn organizers ideaal hiervoor in te zetten. Deze tips & tricks helpen je de dag door. 

 

Wakker worden

Wanneer we ontwaken zullen velen van ons de telefoon of tablet pakken. Sommigen hebben wat water op hun nachtkastje staan en anderen bewaren weer hun bril of lenzen op het nachtkastje. Hoe dan ook, je nachtkastje bevat de producten die je graag gebruikt voor het slapen gaan of wanneer je wakker wordt. Een nachtkastje organizer is hier een fijne oplossing voor, een rommelig nachtkastje is namelijk een no-go. Een fijne organizer hiervoor is de accessoires organizer van Yamazaki. Met meerdere etages onderscheid je al je prullaria makkelijk van elkaar.

 

Ontbijt

Voor het ontbijt zal ongetwijfeld iedereen wat anders prefereren. De een eet een yoghurtje met wat fruit en cruesli en de ander bakt een omeletje met wat groentes op een boterham. Hoe je het ook wendt of keert, de koelkast bakken van iDesign komen hier ongetwijfeld bij om de hoek kijken. Je verse groentes en fruit bewaar je namelijk het langste in deze organizer, en je eieren staan veilig in deze opberger. Je cruesli sla je gemakkelijk op in deze containers van Joseph Joseph. Dat ontbijtje flans je nu vliegensvlug in elkaar! Kan je niet opstarten zonder dat cafeïne houdende drankje? Geen zorgen! Met deze koffiecapsulehouder pak je zo je favoriete koffiecup en kun je de dag beginnen met een heerlijke koffie.

 

Naar je werk

Het is tijd om productief te zijn! Of je nu thuis achter je bureau te werk gaat, of op kantoor. Wanneer je naar je werk gaat kan het nog wel eens zijn dat je een beetje moet haasten. Het is dan fijn als je schoenen georganiseerd zijn, zodat je snel je favoriete paar schoenen (of pantoffels ;-)) kan pakken. Een schoenen stapelaar is een fijne oplossing voor ruimtebesparing! 

 

Thuiskomen 

Wanneer je thuiskomt van je werk, of van de supermarkt, is het fijn als je je sleutels direct in de hal kunt opbergen. Hier kun je ook gelijk je inkomende post kwijt en eventuele boodschappentasjes. Dé perfecte organizer hiervoor is deze hal organizer van Umbra


 

Avondroutine

Na het avondeten is het fijn om je huis snel netjes te maken. Met deze organizer met uitschuifbare manden heb je alles bij de hand zodat je eenvoudig een doekje over het aanrecht kan halen, de vaatwasser kan aanzetten en je pannen kan schoonmaken. Het doekje of sponsje kan je daarna opbergen in deze gootsteenorganizer

 

Klaarmaken voor bed

Voor het slapen gaan poets je natuurlijk je tanden. Organiseer je tandenborstel(s) in deze organizer van Joseph Joseph. Het fijne aan deze tandenborstelhouder is dat ook je elektrische tandenborstel erin past. Bovendien is er genoeg ruimte voor je tandpasta en flosdraad. Lees je graag nog wat voor het slapen gaan? Je boek, tablet of e-reader, samen met je leesbril, berg je gemakkelijk op in een vilten bed organizer. Ben jij in de avond ook altijd zo aan het stoeien met de oplaadkabel van je telefoon? Dat is vanaf nu verleden tijd met deze kabel organizers! Je zal ons eeuwig dankbaar zijn. Slaap lekker!

 

Wil je meer opberginspiratie? Bekijk dan al onze opbergtips! Heb je namelijk al de jaarlijkse kledingkast switch al gedaan? Of heb je geen idee hoe je je slaapkamer moet gaan organiseren? Wij helpen je graag.

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen