Opbergen met handige deurrekken

26 Maart 2021
door So Clever

De lente is officieel van start gegaan en dit weekend gaat ook de zomertijd weer in! We kunnen er niet meer omheen: de grote lenteschoonmaak moet toch echt gedaan worden. Laten we dat nou net wat makkelijker maken door handige deurrekken, zodat je daar alles wat je nodig hebt voor die geliefde lenteschoonmaak in kan opbergen.

 

Het washok spik en span

Geef je washok een organize-boost met een Metaltex deurrek. Sla hier je strijkijzer, strijkplank en eventuele voorraad aan op. Gebruik eventueel nog praktische transparante bakken voor je wasmiddel en zet deze op of naast de wasmachine en/of droger. 

washok organizen

 

Heb je meer ruimte nodig om je was op te hangen? Dan is het wasrek voor aan de deur echt iets voor jou. Ook dit is een geweldige toevoeging voor in je washok of badkamer, maar nu dat het weer steeds beter wordt, kan je ‘m natuurlijk ook gewoon aan je buitendeur hangen! 

Was ophangen rek

 

Een zen slaapkamer (of inloopkast)

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je slaapkamer echte sereniteit uitstraalt. In deze ruimte kom je immers tot rust en moet je je terug kunnen trekken. Gebruik een deurrek van Elfa om kleine accessoires in en aan op te bergen. Denk hierbij aan sjaaltjes, gastendoekjes, flacons, accessoires zoals zonnebrillen, tassen of sieraden. Het leuke is dat je het Elfa rek helemaal zelf kunt samenstellen! 

Elfa deurrek

 

Schoenenfreak? Pimp je (inloop)kledingkast deur tot een organized shoe-heaven met het schoenen deurrek van Zeller. Aan dit rek passen maar liefst 18 paar(!) schoenen, zodat je meer ruimte overhoudt voor het opbergen van kledingstukken en andere items. Je gebruikt immers ruimte die je normaal nooit zou gebruiken! 

 

Vergeet de badkamer en het toilet niet!

Vooral in de badkamer heb je weleens opbergruimte te kort. Al die flacons, potjes en flessen nemen soms je gehele kastje of lade in gebruik. Met het deurrek van Zeller staan al je shampooflessen, parfums, deodorant bussen en gelpotten netjes opgeborgen aan de deur! 

 

Badkamer opbergen

 

Lees je graag in bad (of stiekem op het toilet)? Dan is een tijdschriftenhouder voor aan de deur een leuke toevoeging voor in huis. Sla hier je favoriete tijdschriften en boeken in op. Ook heel leuk voor als er gasten over de vloer komen.

 

Schoonmaakspullen opbergen

Ook je schoonmaakspullen hebben een plekje nodig, want laten we eerlijk zijn: het gootsteenkastje is niet altijd even ideaal. Gebruik hiervoor het deurrek van Metaltex, speciaal voor schoonmaakspullen, met een plekje voor je bezem. Als je meer opbergruimte nodig hebt aan de deur, dan is het deurrek met 4 manden misschien iets voor jou. Of natuurlijk gewoon een deurrek van Elfa, die je helemaal zelf kan samenstellen!



Is jouw kledingkast al lente en zomer ready? Lees snel deze opbergtip!

 

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen