Zo richt je de keuken slim maar stijlvol in met de nieuwste Yamazaki Tosca collectie

22 Oktober 2020
door So Clever

Het nieuwe merk Yamazaki staat online bij So Clever! Dit gave merk heeft stijlvolle producten van stevig staal in de mooie kleuren wit en zwart. Wil je net nog wat meer rust in je interieur, dan hebben we de Tosca collectie voor je klaar staan. Deze organizers hebben een prachtig hout detail voor een landelijke sfeer. In deze opbergtip vertellen we je hoe je met de Tosca collectie de ruimte in je keuken ideaal kan benutten én het tegelijkertijd erg stijlvol inricht.

 

Opbergtip 1: Vul loze ruimte op met de smalle keukentrolley 

We beginnen met een echt pareltje uit de Tosca collectie. Deze smalle keukentrolley vult perfect kleine ruimtes tussen meubels op. Heb jij tussen de koelkast en de muur een loze ruimte waar nu alleen maar rommel opstapelt? Zet de keukentrolley van Yamazaki daartussen en je hebt gelijk meer ruimte gecreëerd. En die nare hoek is dan ook gelijk weer opgevuld. Win win! 

Wat kan je nou allemaal kwijt in de trolley? Echt van alles! Kies er bijvoorbeeld voor om je voorraad frisdrank erin te plaatsen. Als je het keukenrek dan ook nog eens naast de koelkast plaatst kan je in één beweging de koelkast voorraad aanvullen. Maar je kan er juist ook voor kiezen om er kleine keuken producten in te stoppen, waar je anders toch geen handige plek voor weet te vinden. Denk aan doosjes met thee, koffiepads en verschillende sausjes voor bij het eten. Je kan in ieder geval elke kant op met het rek. Dat komt natuurlijk doordat de trolley verrijdbaar is, maar ook door de verschillende hoogtes van de plankjes.

  

Opbergtip 2: Stapel grote en kleine keukenproducten boven elkaar

Je herkent het vast wel. Dat ene keukenkastje in huis wat lekker hoog is, maar je die hoge ruimte totaal niet kan benutten. Dat is verleden tijd met dit keuken rekje uit de Tosca collectie! Dit te gekke stijlvolle rekje kan je over voorraadpoten en opbergbakjes zetten om bovenop ruimte te maken voor kleinere potjes en keukenaccessoires. Zo kan je dubbel zoveel spullen kwijt in dat ene keukenkastje. 

Maar zeg nou zelf. Het design van dit rekje is eigenlijk te mooi om weg te stoppen in een donker kastje in de (bij)keuken. Je kan er daarom ook voor kiezen om het als aanrecht rekje te gebruiken. Wat je ermee kan op het aanrecht? Je dagelijkse servies opbergen bijvoorbeeld! Leg je borden, bekers en placemats die je elke avond gebruikt voor bij de lunch en het diner op of onder het rekje. Zo heb je dat altijd gemakkelijk binnen handbereik.


 

Opbergtip 3: Overzicht maken door het bordenrek 

Er is een grote kans dat je borden bij jouw thuis op elkaar gestapeld liggen in een keukenkastje of op een keukenplank. Heel logisch! Tenminste, dat denk je. Als je verschillende designs borden op elkaar hebt liggen is de kans erg aanwezig dat je precies dat onderste bord op de stapel nodig hebt. De bovenste zware borden moeten dan weer worden opgetild en moeilijk worden neergezet. Je snapt het al, dat is onhandig. Daarom hebben we bij So Clever dit enorm handige en prachtige bordenrek van Yamazaki. Deze bordenhouder sorteert je borden verticaal waardoor je ze altijd naast elkaar hebt staan. Hierdoor kan je gemakkelijk je bord naar keuze uit het keukenrek pakken. Overzichtelijker kunnen we het niet maken!


 

Opbergtip 4: Gemakkelijk koken met de uitklapbare kookboekhouder 

In het weekend is het vaak tijd voor een lekker etentje. Maar dat hoeft niet altijd buiten de deur! Je hebt vast wel een favoriet kookboek in je bezit waar de meest restaurantwaardige recepten in te vinden zijn. Sommige recepten zijn misschien niet makkelijk om te maken, maar we kunnen de voorbereidingen wel erg makkelijker voor je maken met deze tablet- en kookboekhouder van Yamazaki. Nooit meer heb jij etensvlekken in je prachtige kookboek, want voortaan hang je het (digitale) recept gewoon op aan een plank. Hang ‘m wel op een logische plek, anders moet je alsnog heel de keuken door om te kijken hoeveel gram bloem er nodig is. Hang de houder aan een plank boven je werkblad en je zal zien hoe fijn deze tablet standaard werkt. Klaar met koken? Vouw de kookboekstandaard klein op en je hebt er geen last meer van. 


 

Opbergtip 5: Multifunctioneel ophangrek  

Dit ophangrek uit de Tosca collectie is een multifunctioneel talent voor in de keuken. Je keukenrol, je keukengerei, huishoudfolies, vaatdoekjes, handdoeken: alles past op dit rekje. En het wordt nog mooier! Dit metalen keukenrek hoeft ook nog niet moeilijk geïnstalleerd te worden, je hangt het gewoon op aan een plank naar keuze. Pak alle spulletjes erbij die je dagelijks gebruikt voor het schoonmaken, koken of bakken en berg ze gezamenlijk op, in en aan dit rekje. Zo hoef je nooit meer te zoeken in verschillende kastjes maar hangt alles overzichtelijk en vooral stijlvol voor je klaar. Want dat is waar Yamazaki voor staat.

 

Fan geworden van de Tosca collectie na het lezen van deze tips? Neem dan eens een kijkje bij het merk Yamazaki en de Tosca collectie. En vergeet niet naar beneden te scrollen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe organizers!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen