Deksel- & pannenrek lade

Pannenrekken: ruimen jouw lades lekker op

Breng de indeling van jouw keukenlades weer op orde met één of meerdere pannenrekken. Pannen en deksels opbergen is vaak een gedoe en neemt veel ruimte in beslag. De vraag: “Hoe berg ik mijn pannen op in een keukenlade?”, heerst bij veel mensen. Een pannen organizer helpt je om je keukenlades efficiënter in te delen, zodat je ruimte overhoudt voor andere spullen of meer opbergers voor de keukenlade. De lades zijn niet de enige ruimtes in je keuken die je kunt ordenen. So Clever heeft, naast pannenrekken, talloze andere mooie opbergspullen voor in de keukenkastjes en gehele keuken. Zo kun jij alles organizen in stijl.

 

Passen en meten: aanpasbare pannenrekken

Voor degenen die niet zo’n grote keuken hebben (of gewoon te veel spullen) is het plaatsen van één van de uitschuifbare pannenrekken een slimme optie. Bepaal zelf hoe veel ruimte jij kwijt wilt aan het opbergen van pannen, deksels en snijplanken. Met de verstelbare pannenrekken kun je prioriteit stellen aan een gebruiksvoorwerp van jouw keuze: je kunt de ruimteverdeling aanpassen naar het aantal pannen, deksels of snijplanken. Youcopia heeft zelfs een pannenrek dat zowel uitschuifbaar als verstelbaar is. Zo kun jij jouw keukenlade geheel naar eigen smaak en behoefte inrichten!

 

Als op ieder potje een deksel past…

Vragen wij ons af waar al die potjes toch blijven. Een overschot aan deksels heerst in veel keukenkastjes. In sommige pannenrekken is er ook ruimte voor het opbergen van deksels, maar merk Joseph Joseph heeft speciale houders voor (pannen)deksels. Je schroeft ze eenvoudig aan de binnenkant van je keukenkast of -lade. Wil je liever niet met schroefjes in de weer? Kies dan voor een pannendeksel rek van Youcopia. Zo heb jij alle deksels overzichtelijk op orde en kun je je eindelijk druk maken over waar je potjes toch in hemelsnaam zijn gebleven. 

Dit heb je eerder bekeken