Alle kledingkast organizers

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Kledingkast opruimen is een heerlijke klus!

Je kledingkast opruimen… het is een klus die misschien wel een dag in beslag kan nemen. Maar wat geeft het een voldoening als alles gevouwen, overzichtelijk en ruimtelijk in de kledingkast is opgeborgen! Dus, wordt het tijd dat jij opnieuw je kledingkast gaat inrichten? Dan ben je op So Clever aan het goede adres. Je vindt op deze pagina handige items die helpen met je kleding opruimen. Daarnaast hebben we ook nog allerlei opbergtips waarmee je verdere slaapkamer inspiratie kan opdoen. 

Kleding opbergen en ophangen

Als je aan de slag gaat met je kledingkast inrichten, ga dan bij jezelf na op welke plek je welke items het best kunt opbergen. Je kan sokken en ondergoed opbergen in een la, shirts kun je stapelen, maar blousen moet je hangen. Mooie kleding verdient een mooie plek. Daarom verkopen wij alleen opberg-items die daaraan bijdragen. Kies bijvoorbeeld voor luxe kledinghangers zodat je mooiste items een eye-catcher worden in de slaapkamer, zeker wanneer je een los kledingrek hebt staan. 

Lades van je kledingkast inrichten

Neem ook eens de lades eens onder handen als je bezig bent met je kledingkast opruimen. Hoewel een gesloten ladekast er vanaf de buitenkant rustig uit kan zien, zorgt een strakke indeling van de lades ervoor dat je makkelijk bij de items kan die je nodig hebt. Of je nou sokken, ondergoed of stropdassen wil opbergen: met sorteervakken of een andere kleding organizer voorkom je dat alles door elkaar gaat liggen en dat je in de lades moet graaien om het item te vinden dat je zoekt. 

Slaapkamer inspiratie doe je op bij So Clever

So Clever is meer dan een webshop: bij ons doe je inspiratie op voor een slimme en stijlvolle inrichting van elke kamer in je huis. Ben je dus klaar met je kledingkast opruimen en smaakt dat naar meer? Bekijk dan eens onze andere organizers voor de slaapkamer. Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!