Afvalbakje aanrecht

Afvalbakje aanrecht: nooit meer rommel op het keukenblad

Door een afvalbakje op het aanrecht te zetten, voorkom je rommel in je keuken tijdens het koken. Naast een gewone prullenbak kan een aanrecht afvalbakje het perfecte keukenhulpje zijn voor kleine stukjes afval zoals etensresten. Bij So Clever vind je dan ook verschillende soorten kleine prullenbakjes voor op het keukenblad zoals een hangend exemplaar, eentje met handig dekseltje tegen nare geurtjes of een opvouwbare variant. Zet ze naast de wasbak of het gasfornuis of hang het afvalbakje aan het aanrecht tijdens het koken.

Schilletjes gelijk opruimen tijdens het koken

Naast een grote prullenbak voor restafval en plastic kan een klein groente afvalbakje voor op het aanrecht enorm handig zijn in de keuken. Tijdens het voorbereiden van het eten heb je vaak te maken met groenteschilletjes. Het afvalbakje voor op het aanrecht is voor die kleine schilletjes perfect. Gooi tijdens het schillen gelijk het afval in het groente afvalbakje zodat je aanrecht geen grote bende wordt tijdens het koken. Maar ook op eettafel kan dit tafelafvalbakje handig zijn, bijvoorbeeld als je tijdens de lunch een stuk fruit moet schillen. Door het formaat van de prullenbakjes kun je de opberger naar elke plek meenemen en heb je altijd een afvalbak bij de hand.

Handig aanrecht afvalbakje voor je GFT afval

Bij So Clever heb je de keuze uit diverse soorten afvalbakjes voor het aanrecht. Ga voor de hangende opberger van Metaltex die je zonder boren aan een keukenkastje of -lade kan hangen. Ook krijg je hierbij een schrapertje om echt al het vuil van je aanrecht te schrapen én kan het aanrecht afvalbakje in de vaatwasser. Wil je liever een tafelafvalbakje dat je snel tussendoor kan gebruiken, dan is deinklapbare varianthet handigst voor jou. Je hoeft er alleen maar zelf een zakje in te hangen en schillen maar. 

Het hele aanrecht organiseren met So Clever

Wil je naast afval nog meer kunnen opbergen op je aanrecht, bekijk dan eens onze andere keukencategorieën. Kook je graag met digitale recepten, dan kan een tablethouder voor in de keuken een ideale uitkomst zijn. Ook staan er nog mooie fruitschalen en koffie en thee organizers voor je klaar. Ben je er nog niet helemaal uit welke opberger mooi op jouw aanrecht past? Doe dan inspiratie op door naar foto’s van andere So Clever klanten te kijken of bestel via shop the look.