Blikjes en flessen houder voor keukenkast

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Een flessen houder

Netjes flessen opbergen kan met een flessen houder. We kennen het allemaal: het opstapelen van verschillende soorten flessen resultaat vaak in een mislukking. Rollende flessen en flessen die uit kastjes vallen zijn vervelend en soms zelfs gevaarlijk. Als je voor je flessen wijn al een mooi wijnrek hebt gescoord blijf je nog zitten met de vraag: “Hoe berg ik frisdrank flessen op in de keukenkastjes?” Een flessen houder zorgt ervoor dat de fles netjes op zijn plek blijft. Zet de flessen houder in je keukenkastje, leg de flessen erin, en klaar. Zulke simpele opbergoplossingen hebben we ook voor jouw hele keukenkastje en de rest van je keuken

 

Verschillende flessen, verschillende grootten

Vaak is een flessen houder bedoeld voor frisdrank flessen opbergen of wijnflessen opbergen. Voor bidons, drinkbekers en andere kleinere flessen heeft YouCopia een aantal praktische exemplaren ontworpen. Omdat deze flessen vaak verschillende vormen en maten hebben is het moeilijk om ze netjes te stapelen of overzichtelijk neer te zetten. De flessenhouder stapelbaar is stapelbaar, waardoor je de goede hoeveelheid voor jouw koelkast kunt nemen. Ben je toch op zoek naar een plek om je grotere flessen op te bergen? Dan is de flessen houder van de Linus-collectie van iDesign wat voor jou. De transparante houder heeft ruimte voor vijf flessen en is stapelbaar. Zo kun je de ruimte in jouw keukenkast volledig benutten.

 

Blikjes opbergen

Rondzwervende blikjes zijn vervelend en nemen onnodig veel ruimte in. Vaak eindigen de blikjes in de groentela of in de koelkastdeur, waardoor er weinig ruimte meer is voor de producten die daar horen. Ook blikjes opbergen kan op een So Clever manier! De blikjeshouders van iDesign zijn geschikt voor in het keukenkastje of in de koelkast, en de blikjeshouder van de Crisp-lijn is stapelbaar, zodat je je opbergruimte voor blikjes zo groot kunt maken als je zelf wilt.