Keukenkast organizer

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Keukenkast organizer: overzicht, gemak en efficiëntie

Kun jij wel een keukenkast organizer gebruiken? We kennen het allemaal wel: keukenkastjes vól met bakproducten, een flinke voorraad pasta en rijst en tientallen potjes met kruiden. En altijd staat dat ene potje kardemom nét helemaal achterin het kastje. Dat betekent vaak: alles eruit en dan er weer in. Een keukenkast organizer is een goede manier om eindelijk wat structuur aan te brengen in jouw keukenkast. Zo blijft er meer tijd over voor het bereiden van heerlijke gerechten en gezellig bijkletsen, in plaats van zoeken naar dat kleine flesje witte wijnazijn. Voor veel mensen is de keuken de ruimte in huis waar geleefd wordt. Koken, bakken, eten, diepe gesprekken, het gebeurt allemaal in de keuken. Des te meer reden om jouw keuken zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk in te richten. Naast een handige keukenkast organizer voor in de keukenkast hebben we nog veel meer soorten organizers voor jouw keuken. 

 

Slimme keukenkastinrichting

De keukenkast indeling kun je geheel zelf bepalen. Combineer verschillende soorten keukenkast organizers om de ruimte in jouw kastjes optimaal te benutten. Op deze pagina vind je namelijk meer dan 150 producten om jouw keukenkastinrichting gestructureerd en overzichtelijk te maken. De producten van iDesign blinken echt uit in deze categorie met allerlei transparante acryl organizers voor kruiden, potjes, zakjes en blikken. De collectie van Youcopia kenmerkt zich door hoge functionaliteit gecombineerd met witte kunststof details. Hieronder een opsomming van de belangrijkste producten die de basis vormen voor het organizen van je keukenkastjes.

Opbergbakjes

Ieder keukenkastje heeft haar eigen maten doordat de planken vaak verstelbaar zijn in hoogte. Een basisproduct waarmee je kunt werken voor het inrichten van je keukenkastjes zijn de Kitchen Binz van iDesign. Deze opbergbakken zijn stapelbaar en ideaal met elkaar te combineren. Voor het organizen van kruidenzakjes zijn opbergbakjes met verdeelvakken een mooie uitkomst. Wil je de producten die je opbergt wel altijd direct kunnen pakken zonder dat je de opbergbakjes uit de kast moet halen? Kies dan voor een versie met een open voorzijde. Zo zijn deze opbergbakken van iDesign hiervoor geschikt en heeft The Home Edit een fraaie keukenkast organizer hiervoor ontwikkelt.

Draaiplateaus lazy susans

Zoals we al aangeven is er niets vervelender om je halve keukenkastje leeg te moeten halen om net dat ene product te kunnen pakken die helemaal achterin staat. Een simpele maar ontzettend slimme oplossing hiervoor die niet mag ontbreken in een well-organized keukenkastje is een lazy susan draaiplateau. Een lazy susan zorgt ervoor dat je met één simpele draai dat ene product wat achterin staat naar voren haalt. Zo heeft iDesign de kenmerkende transparante draaiplateausin verschillende maten en Youcopia één met uitneembare opbergbakjes.

Kruidenrekken

Met de keukenkastorganizers voor kruiden kun je gemakkelijk je potjes kruiden en andere smaakmakers ordenen en wegbergen. Hiervoor bieden producten van bijvoorbeeld Joseph Joseph een stijlvolle optie met de onder andere deze hangende uitschuifbare kruiden organizer. Een echte must-have voor kruidenpotjes is een kruidentribune. Met een kruidentribune zie je ook in één oogopslag welke kruiden achterin staan doordat deze hoger gestapeld staan. We hebben deze kruidentribunes in transparante versies, in gekleurd kunststof en van hout. Zo vind jij altijd de juiste stijl organizer die bij jouw gewenste keukenkast indeling past.

Keukenkast organizer voor borden & glaswerk

Naast etenswaren staan er natuurlijk nog veel meer dingen in een keukenkast. Denk bijvoorbeeld aan je servies met borden, glazen en kopjes. Je glazen en kopjes stofvrij opbergen en tegelijkertijd ruimte besparen doe je door een hangrek aan je plank. Metaltex Tomado heeft hiervoor enkele enorm handige hang organizers op de markt gebracht. Je borden opbergen doen de meeste mensen horizontaal, maar verticaal is dé nieuwe manier. Yamazaki heeft enkele geweldige verticale-borden-opbergers.

 

keukenkast organizer bij So Clever

Iedere maand vind je bij So Clever nieuwe organizers die geselecteerd worden op gemak, efficiëntie en design. Met een aanbod van enkele duizenden organizers is So Clever dé specialist op het gebied van opbergen & organizen in Nederland. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Lees handige opbergtips en blogs die door verschillende opbergspecialisten zijn geschreven.