Foliesnijder keukenlade

Praktisch én netjes: een foliesnijder 

Met een foliesnijder voorkom jij geklooi met je huishoudfolies. Ben je dat eindeloze gefrummel met je vershoud- of aluminiumfolie ook zo zat? Ben je klaar met de frustratie die de vraag “Waar bewaar ik mijn aluminiumfolie?” bij je oproept? Een foliesnijder is een handige manier om jouw huishoudfolies netjes op te bergen én te gebruiken. Een foliesnijder bestaat vaak uit één of meerdere vakken waar je de folies in kunt opbergen. Aan de rand zitten tandjes om de folies gemakkelijk af te scheuren, zodat jij eenvoudig je etenswaren of andere zaken kunt afdekken. De houders houden de folies netjes op hun plek, waardoor je zelfs met één hand aan de slag kunt. 

 

Een fantastische foliesnijder in jouw keukenlade

De foliesnijder van Yamazaki is magnetisch en daardoor eenvoudig op te bergen. Door het stalen design oogt de folie dispenser stijlvol. Een must-have voor in elke keuken dus. Heb je liever een natuurlijke look in je keuken? Kies dan voor de bamboe foliesnijder van Zeller Present. Deze folie organizer heeft twee compartimenten voor twee verschillende folies. Er bevindt zich nog een derde compartiment in de houder, deze is geschikt voor kleine dingen zoals plakband. Deze bamboe foliesnijder is perfect te combineren met houten ladebakjes van Five. De bamboe foliehouder is alleen geschikt voor in een keukenlade, de versie van Yamazaki kun je ook ophangen door de magnetische achterkant. Laat de inrichting van jouw keuken en je eigen stijl bepalen voor welk ontwerp jij kiest. 

 

Organize ook de rest van jouw keuken

Een foliesnijder is erg handig en ruimt gelijk lekker op. De folies berg je zijn binnen handbereik, maar wel uit het zicht. Op deze manier breng jij ook dit gedeelte van je keuken eenvoudig op orde. Naast foliesnijders hebben we natuurlijk nog een groot aantal handige producten voor het organizen van jouw keukenlades of -kastjes. We vinden het belangrijk dat je kunt organizen wat je maar wilt, dus vind je talloze producten op onze website voor het organizen van je gehele keuken