Magnetische accessoires

Meer opbergruimte door magnetische accessoires

Wist je dat je ook opbergruimte kunt creëren aan de koelkast? Met een koelkast magneet kun je plek maken aan de koelkast voor keukenspullen die je normaal in een lade, keukenkast of op het aanrecht zal opbergen. In en op die plekken bespaar je met behulp van een koelkastmagneet dus ook meer ruimte en kun je in totaal meer rommeltjes kwijt in je keuken.

Koelkast rekjes voor kruiden en olie

Er zijn heel veel verschillende organizers die je aan een koelkast kunt hangen. Bij So Clever verkopen vind je een handdoek haakjes koelkastmagneet om hand- en theedoeken, maar ook vaatdoekje aan op te hangen. Ook voor koelkast rekjes om flesjes olie, voorraadpotten pasta en zelfs keukenrollen in en aan te organiseren ben je hier aan het goede adres. Daarnaast kun je ook een magnetisch memobord ophangen aan de koelkastdeur voor het opschrijven van notities en boodschappenlijstjes. Is je vriezer of oven magnetisch, dan kan daar natuurlijk ook een koelkastmagneet aan hangen.

Magnetisch whiteboard voor boodschappenlijstjes

Met magnetische koelkast rekken kun je flesjes olie, kruiden en koekboeken die normaal los in je keuken rondslingeren een mooie plek geven. Want de magnetische koelkast rekjes kun je aan de zijkant van een koelkast hangen. De normaal niet gebruikte ruimte kan met een koelkast magneet een mooie opbergplek vormen. Sommige magnetische koelkast rekken hebben zelfs een keukenpapier houder of foliehouder. Maar ook een magnetisch whiteboard is een hulpmiddeltje in de keuken die eigenlijk niet kan ontbreken. Schrijf de weekplanning voor het hele gezin op de magnetische weekplanner en gebruik de notitievakjes op het magnetisch whiteboard om boodschappenlijstjes en snelle afspraken te noteren. Natuurlijk is er ook gedacht aan de elektronica, want met deze telefoon en tablethouder van Yamazaki kun je eenvoudig een digitaal recept aflezen van je een tablet of telefoon. Met een magnetische houder kun je zelfs de placematjes aan de koelkast hangen.

Ook de koelkast indeling aanpakken met So Clever

Ook in de koelkast kun je meer opbergen dan je denkt. Door speciale koelkast organizers te gebruiken, berg je groente en fruit en sausflessen makkelijker bij elkaar op. En een overzichtelijke koelkast geeft rust. Kijk daarom eens bij onze koelkast bakken, eierrekjes en flessenhouders.

Dit heb je eerder bekeken