The Home Edit

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

In 2015 startte The Home Edit hun succesvolle formule: een kleurrijke manier van opbergen, met fijne hacks en een cheeky sense of humor. Na twee boeken, een YouTube serie en een eigen Netflix-show hebben de oprichters, Clea en Joanna, nu een eigen The Home Edit x iDesign collectie uitgebracht. iDesign is bovendien hun favoriete merk.

The Home Edit show

Naast hun eerdere YouTube-hit, is ook de Netflix show 'Get organized with the Home Edit' een heuse hit. Reorganiseren leek nog nooit zo leuk! In de Netflix show gaan Clea en Joanna langs bij zowel onbekende als bekende mensen, zoals: Reese Witherspoon, Neil Patrick Harris & Khloe Kardashian. Ze komen bij deze mensen om een ruimte in hun huis helemaal opnieuw te organizen, met de gedachtegang dat overal een systeem achter moet zitten.

The Home Edit x iDesign 

The Home Edit producten hebben alles wat men van iDesign gewend is, maar dan net wat praktischer en stijlvoller. De dames van het merk werkten, voordat ze hun eigen productlijn uitbrachten, hoofdzakelijk met iDesign opbergers. Na jaren ervaring en met de producten van iDesign gewerkt te hebben, is er een selectie gemaakt van de meest handige organizers. Aan deze organizers hebben ze verbeterpunten en herkenbaarheid toegevoegd en in samenwerking met iDesign hun eigen productlijn uitgebracht. Het duo Clea en Joanna weten allebei als geen ander hoe chaotisch het thuis kan zijn als twee werkende moeders en welke producten daarbij een helpende hand kunnen bieden.

Organizers voor alle ruimtes in huis

The Home Edit collectie bevat organizers voor in het gehele huis. Van keuken totbadkamer. Bovendien zijn de organizers multifunctioneel te gebruiken: gebruik de koelkastbakken ook in je keukenkastjes of gebruik de make-up organizersals sieraden opbergers. The Home Edit kenmerkt zich door de transparante organizers én kleurcoördinatie. Alles heeft net wat meer gemak. Dit is terug te zien in de producten. Bekijk hier welke opbergers van The Home Edit voor jou bruikbaar zijn:

Koelkast indeling

Waar de iDesign koelkast bakkeneen deksel hebben en stapelbaar zijn, heeft The Home Edit daar een variant van uitgebracht met als extra eigenschap. De extra eigenschap is een uitneembare bak én een uitvoering van de koelkast bak met uitschuifbare lade. Het merk staat bekend om zijn handige organizers voor in de koelkast. Zo is er een koelkast organizer uitgebracht met een lekbakje speciaal om groenten in te bewaren en een variant met een uitneembaar tussenschot.

Make-up organiseren

The Home Edit heeft voor het organiseren van je kwasten, lipstick, mascara en tubes wel een hele handige organizer uitgebracht. Zo creëer je je eigen make-up voorraad met deze stapelbare lades, als je meer opbergruimte nodig hebt dan stapel je er gewoon een extra deel op. Voor het organizen van je make-up in een lade kies je deze uitschuifbare opberger of ga voor een variant met verschillende sorteervakjes.

Haaraccessoires opbergen

Dit is een bijzondere van The Home Edit: slimme opbergproducten voor je haaraccessoires en toebehoren. Het merk zag hier zeker mogelijkheden en potentie. Geef bijvoorbeeld je föhn een vaste plek in huis met deze handige opbergbak speciaal voor je föhn. Verder kun je in deze lade organizer gemakkelijk je krul- of stijltang opbergen in bijvoorbeeld je badkamer lade of kastlade. 

Labels op de organizers

The Home Edit producten zijn allemaal transparant en zijn ideaal voor het gebruik van handgeschreven labels. Clea en Joannan hebben nagedacht over het labelen en brachten The Home Edit label stickers op de markt. Deze labels zijn ideaal voor organizers in de koelkast, keukenkastjes, badkamer en in het washok. Zo maak je je organizers af en geef je ze een vaste plek in huis. 

The Home Edit producten bij So Clever

De collectie van The Home Edit is in Nederland verkrijgbaar bij So Clever. Wil je meer weten over dit merk? Lees dan onze blog over het bekende duo. Weet je nog niet zo goed hoe je je huis wilt organizen? Laat je dan inspireren met de foto's in onze shop the look of met de foto's van onze clever customers