Sara Gabrielle|professional organizer

Specialisme: opruimcoach, huishoudcoach

Geeft een kickstart aan ruimtes waarin jij het overzicht mist, zodat je het daarna zelf bij kunt houden. Heeft kennis van het organiseren van spullen, maar ook van documenten, foto’s en tijd.

 

Over Sara Gabrielle:

Ben je toe aan een heerlijk opgeruimd en georganiseerd huis, een logisch systeem met mooie en handige organize producten om dat zo te houden? Wil je niet meer iedere dag tegen achterstallige opruimtaken aankijken maar kom je hier door je gezinsleven, carrière en volle agenda gewoon niet aan toe? Het geldt voor ons allemaal: een opgeruimd huis en een opgeruimde werkomgeving zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Als professional organizer help ik je graag om weer overzicht te krijgen. Met respect voor jouw wensen, jouw spullen en zonder oordeel breng ik overzicht aan in de ruimtes waarin jij dat mist. Ik geef die ruimtes een kickstart! zodat jij het daarna prima zelf bij kan houden.

Ik bied hiervoor twee programma’s aan. Bij ‘Lets get Organized’ gaan wij sámen aan de slag en bij het ‘Kickstart’ programma ga ik vóór jou aan de slag. 

Het resultaat voor jou is - naast een opgeruimd huis en een opgeruimde werkomgeving- rust, tijd en ruimte voor wat jij écht belangrijk vindt.

 

Uurtarief: €55,- per uur

Pakketprijzen op aanvraag.

 

Sara Gabrielle is lid van de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers).