Sieraden opbergen

Sieraden doos UMBRA
€38,95
Morgen in huis

Sieraden opbergen doe je met de sieradenhouders van So Clever

Je sieraden opbergen doe je het best met onze sieradenhouders, want mooie sieraden verdienen een mooie plek. We hebben daarom verschillende type sieraden displays, rekjes, een juwelendoos of sieradenboom. Met andere woorden: je vindt op deze pagina allerlei items waarmee jij mooi en handig je sieraden, armbanden en horloges kan opbergen. Staat jouw perfecte sieraden display er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Oorbellenrekje

In plaats van je oorbellen te stallen in een sieradendoos, kan je ook kiezen voor een oorbellenrekje. Op die manier worden je oorbellen een eye-catcher in de slaapkamer. Want die prachtige parels en hangers mogen ook gezien worden wanneer je ze niet draagt! Naast zichtbaar oorbellen opbergen, hebben we ook een sieraden display waarmee je de rest van je jewelry mooi kan presenteren, zoals een ringenhouder, kettingen display of sieradenboom. 

Kettingen standaard

Het kan een grote irritatie zijn als je je sieraden wil opbergen in een sieradendoos: de kettingen, armbanden en oorbellen raken in één grote wirwar. Soms zitten je kettingen zó in elkaar verstrengeld dat ze beschadigen of niet meer uit de knoop te halen zijn. Een kettingen standaard of sieradenboom is dan de oplossing, zo hangen je kettingen niet meer door elkaar heen en raken ze niet meer in de knoop met andere sieraden. 

Overige sieraden opbergen

Je kan natuurlijk al je sieraden in één juwelendoos bewaren, of je items over verschillende sieradenhouders verspreiden. Maar je kan ook kiezen voor een opvallend sieradenrek. Bij So Clever vind je ook producten die nét even wat anders zijn. Bijvoorbeeld een sieradenboom voor op je nachtkastje. Of een sieradenhouders met compartiment als ringenhouder en speciaal vak waar je horloges kan opbergen.