Wastafel organizers

Wastafel organizer: draaiplateaus en hoekrekjes

Met een wastafel organizer kun je gemakkelijk je badkameraccessoires op je wastafel organiseren zonder dat het een rommelig boeltje wordt. Door gebruik te maken van verschillende bakjes en houdertjes kun je al je badkamerspullen, van tandenborstels tot aan wattenstaafjes opbergen. Zo hebben we bij So Clever draaiplateaus beschikbaar voor in de badkamer met verschillende sorteervakken en niveaus. Heb je een ongebruikt hoekje op je wastafel, dan kan een wastafel hoekrekje perfect zijn om écht alle ruimte in de badkamer effectief te gebruiken. Naast wasbak organizers voor specifieke badkameraccessoires zijn er ook multifunctionele wastafel organizers waar bijvoorbeeld ook een zeeppompje in zit.

Wastafel organizer voor tandenborstels

Met een groot gezin, heb je vaak ook vele tandenborstels in de badkamerkast staan. Maar is het niet veel handiger deze op de wastafel op te bergen? Met een tandenborstelhouder kun je gemakkelijk je handtandenborstels maar ook je elektrische tandenborstels bij elkaar sorteren. Vaak past er ook nog een tube tandpasta naast, zodat je alle accessoires voor een poetsbeurt bij de hand hebt. Joseph Joseph heeft een roestvrijstalen tandenborstelhouder of juist een houder voor elektrische tandenborstels van stevig wit kunststof. Als je liever voor een kleiner exemplaar wil gaan, dan zijn de transparante tandenborstel houdertjes van iDesign handig, waar simpelweg een paar handtandenborstels in kunnen worden opgeborgen.

Wasbak organizer voor cosmetica

Een grote kans dat jij je make-up, cosmeticaproducten en haaraccessoires in de badkamer opbergt. Om geen rommelige lade of kast te maken, kun je overstappen tot een wasbak organizer speciaal voor make-up en verzorgingsproducten. Berg al je potjes poeder, flesjes foundation en mascara tubes op in de grote cosmetica display van UMBRA en stop wattenschijfjes en wattenstaafjesin een daarvoor bestemde houder. Ook transparante lades kunnen handig zijn voor make-up producten aangezien deze cosmetica opbergers stapelbaar zijn en je dus altijd je opbergruimte kan aanpassen aan de hoeveelheid make-up producten. Zelfs voor haaraccessoires hebben we bij So Clever organizers. Kijk eens naar de krul- en stijltang houder van Yamazaki, de haaraccessoires opberger van The Home Edit en een föhnhouder van iDesign.

Kleine badkameraccessoires opbergen

Naast de bekende transparante opbergbakjes voor de badkamer hebben we ook mooie wasbak organizers van bamboe en hout. Wil je een hele luxe uitstraling in je badkamer creëeren, dan kan dat met de Dakota collectie van iDesign waar je allemaal wastafel organizers met een stenen en marmeren look kunt kopen. Ook aan de kleine accessoires in de badkamer moet gedacht worden. Waar berg jij nu je scheermesje op? Met een speciale scheermeshouder die je kunt ophangen zonder boren blijft je scheermesje een langere tijd netjes schoon en kun je niet meer zomaar in de mesjes grijpen als je in een rommelige lade aan het grabbelen bent. Ook bepaalde medicatie kan in de badkamer worden opgeborgen en daar zijn de iDesign Med+ sorteerbakjes fijn voor. Door de vele sorteervakjes kun je medicatie op soort opbergen en heb je altijd snel het juiste medicijn klaarliggen bij een noodgeval.

Badkamer opruimen met hulp van So Clever

Wil je de badkamer opruimen maar heb je nog inspiratie en motivatie nodig, dan kun je bij So Clever ook blogs en opbergtips lezen waarin we je informatie geven over het opruimen van bepaalde ruimtes en hoe je bepaalde producten van ons effectief kunt gebruiken. Aangezien So Clever dé opbergspecialist van Nederland is vind je bij ons vast wel jouw perfecte wasbak organizer voor in de badkamer.

Dit heb je eerder bekeken