Afwasborstel houders

Afwasborstel houders: nooit meer een nat aanrecht

De afwasborstel houder zorgt ervoor dat je gootsteen nooit meer rommelig en onoverzichtelijk wordt  tijdens en vooral na het afwassen. Daarnaast is je keukenblad nooit meer vies en nat nadat je de afwas hebt gedaan. Je keuken is voortaan gemakkelijk en snel opgeruimd en het heeft een mooi aanzicht omdat al onze gootsteen organizers een luxe design hebben. Zowel afwasborstels als sponsjes en zelfs flessen met afwasmiddel passen in de afwas organizer. Sommige exemplaren hebben zelfs nog plek voor een vaatdoekje.

Een staande of hangende afwasborstelhouder kiezen

Er zijn genoeg verschillende varianten van een afwasborstel houder verkrijgbaar, aangezien ook iedere keuken weer anders is. Zo is er een kleine afwas organizer inclusief een afwasborstel met afwasmiddel of juist een grotere, multifunctionele gootsteen organizer waar je al je schoonmaakspulletjes in kwijt kan, inclusief je handzeep. Sommige kunnen op het aanrecht staan, andere hangen weer in de wasbak.

Afwasborstel netjes opruimen in verschillende organizers

Je afwasborstel netjes opruimen kan dus op verschillende manieren. Ga voor een exemplaar die ja aan de wasbak kan ophangen zonder boren. Misschien zoek je juist veel sorteervakken zodat je veel sponsjes en flesjes kan opbergen. Of ga voor een afwasborstel houder die ook nog eens als decoratie voor je aanrecht kan dienen. De meeste afwasborstelhouders van So Clever zijn gemaakt van kunststof, maar we hebben ook een houten gootsteen organizer van Five® en roestvrijstalen varianten die lang mooi blijven in de keuken van onder andere Joseph Joseph.

Fijn keuken aanzicht creëren met So Clever

Maar niet alleen met aan afwasborstel houder kun je je aanrecht netjes maken. Zo hebben we bij So Clever ook nog een schuursponshouder en een vaatdoekhouder. En natuurlijk kan een net zeeppompje ook niet ontbreken. Met deze gootsteen organizers krijgt je keuken in ieder geval een heel netjes en vooral rustig aanzicht. Voor inspiratie kun je een paar blogs en opbergtips lezen, of door klantenfoto's neuzen.