Bijkeuken inrichten - Opbergproducten

Strak en stijlvol je bijkeuken inrichten doe je met deze items!

Of je nou een grote of kleine bijkeuken wil inrichten, met een slimme indeling voorkom je dat rommel zich opstapelt. Voor velen is de bijkeuken een functionele ruimte: een grote voorraadkast of opslag voor lege (statiegeld-)flessen. Bij So Clever zijn we er echter van overtuigd dat je plezier kan halen uit elke kamer in huis, ook uit de bijkeuken! En dat begint met een goede inrichting. Op deze pagina vind je daarom handige items waarmee jij de opbergruimte vergroot, van lazy susans tot opbergbakjes, van dekselrek tot flessenrek.

Vergroot je kastruimte met een keukenkast organizer

Op So Clever vind je talloze items waarmee je ieder hoekje van de keukenkast benut. Zo maak je met een keukenkast rekje gebruik van de hoogte, kan je fruit en groente opbergers producten stapelen, en met een Lazy Susans draaiplateau heb alles binnen handbereik.

Eén van onze eerste tips is: compact je pannen opbergen. Omdat de verschillende type pannen - koekenpannen, soeppannen, of wokpannen - niet dezelfde vorm en grootte hebben, is stapelen onhandig en rommelig. En ook al zou je ze makkelijk kunnen stapelen, dan nog moet je ergens de pannendeksels opbergen. Een pannenrek of dekselrek is daarom een must-have in elke keuken. Wij hebben verschillende soorten. Een pannenrek voor in de la, op het aanrecht of in de keukenkast: we hebben er altijd wel één die het beste bij jouw keuken past.

Creëer sfeer met een mooie flessenhouder

Wanneer de bijkeuken op orde is gebracht, mag deze ook sfeervol worden ingericht. Bijvoorbeeld met een mooie flessenhouder. Een flessenhouder hoeft niet alleen functioneel te zijn: een stalen wijnrek, bijvoorbeeld, is stevig én geeft de bijkeuken een industriële look. En met een flessenrek voor aan de muur hangen de wijnflessen op ooghoogte waardoor een saaie bijkeuken direct een stuk gezelliger oogt. 

De smaak te pakken? 

Als je eenmaal begonnen bent met de rommel opruimen en de bijkeuken inrichten, dan krijg je vanzelf zin om ook de keuken eens onder handen te nemen! Je vindt tussen het aanbod voor de keuken al onze items voor het ordenen van je keuken, zoals de keukenkastjes, het aanrecht of de gootsteen. Eerst wat inspiratie opdoen? Lees dan eens onze opbergtips, hier vind je tips voor het opruimen van elke ruimte in je huis. 

Dit heb je eerder bekeken