Yamazaki

Sieradendoos draaibaar Yamazaki
€18,50
€14,80
Morgen in huis
Bordenrek Yamazaki
€19,95
Morgen in huis

Al meer dan 100 jaar legt Yamazaki hun inspirerende ideeën vast in gewone, dagelijkse huishoud producten. Ze focussen zich op organisatie, opslag en ruimtebesparing waardoor al hun opbergers zo slim en makkelijk mogelijk zijn. Het merk gelooft dat een fijn huis zorgt voor een fijner leven.

Stijlvol maar handig opbergen

Yamazaki tovert de alledaagse producten om tot stijlvolle opbergers. Zo is de Yamazaki bureau organiser een opberger die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Superhandig! Of wat dacht je van een steutelrekje voor het ophangen van al je sleutels. Die raak je nooit meer kwijt! Daarnaast kan je je hal verder ordenen met de schoenen opbergsystemen.

Luxe uitstraling in huis met Yamazaki

Yamazaki biedt stijlvolle accessoires van staal die zijn afgewerkt met een poedercoating. Dit zorgt voor een luxe uitstraling in je huis. Maar niet alleen de designs, ook de kleuren zijn simpel maar stijlvol. Zwart en wit blenden mooi in in ieders interieur. Ga voor een touch van hout naar de Tosca collectie. Wat je ook kiest, de organizers van dit merk passen in ieder stijl huis. Van landelijk naar modern en van industrieel naar Scandinavisch.

De keukenhulpjes van Yamazaki

Ook voor je keukenindeling staat Yamazaki voor je klaar. Hun keukenrekken die op te hangen zijn aan een plank of deur bieden veel meer opslagruimte. Een kleine keuken inrichten is geen probleem meer met bijvoorbeeld het multifunctionele ophangrek waar plaats is om producten op te hangen én neer te leggen.

Yamazaki bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Yamazaki. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. En natuurlijk houden we je op de hoogte zodra we nieuwe organizers van het merk binnen hebben. Zo blijft je huis altijd up to date!