Bureau organizers

Een opgeruimde werkplek met bureau organizers

Heb je last van een rommelige werkplek? Er dwalen vaak allerlei spullen rond in en om je bureau die niet echt een vaste plek hebben. Gebruik daarom bureau organizers om alles netjes op te ruimen en meteen geordend aan het werk te kunnen. Hierbij is het beter om kleine spullen in kleine vakjes of bureau organizers te doen om een beter overzicht te krijgen. Deze kantoor organizers zijn er in diverse soorten en maten, zodat je voor al je spullen een goede plek kunt creëren.

Multifunctionele bureau organizers

Ons assortiment bureau organizers bestaat voor een groot deel uit desk organizers met verschillende vakjes, geschikt voor veel verschillende soorten spullen. Geef zo al je schrijfmaterialen en andere bureauaccessoires een eigen vakje en plek. Bijvoorbeeld de iDesign bureau organizer met 14 vakken in diverse maten om makkelijk al je accessoires op te bergen.

Bureau organizers voor papieren

Papieren gaan altijd makkelijk rondzwerven in en om je bureau. Wanneer deze geen vaste plek hebben, kunnen ze snel vouwen of kwijtraken. We raden dan ook aan om speciale bureau organizers te gebruiken voor papieren, brieven of tijdschriften. Zo zijn ze gemakkelijk terug te vinden en blijven ze goed bewaard. In de Bigso Box of Sweden archiefdoos heb je zelfs labels om al je documenten overzichtelijk in hangmappen te organiseren.

Ruimtebesparende bureau organizers

Naast de standaard organizers, mappen en pennenbakjes, vind je bij So Clever ook slimme, ruimtebesparende bureau organizers. Neem bijvoorbeeld de Yamazaki monitorstandaard. Deze standaard is niet alleen ergonomisch, maar je kunt ook nog schrijfwaar kwijt in opbergvakjes en je toetsenbord onder de standaard. Ook met de bureau organizer onder tafelblad kun je makkelijk spullen kwijt uit het zicht. Zo bespaar je veel ruimte op je bureau om een meer opgeruimde en rustige werkplek te creëren. Bijvoorbeeld de houten bureau organizer van Zeller Present met zeven sorteervakken en een handige lade.  

Bureau organizers van hout en bamboe

Op zoek naar een stijlvolle bureau organizer van hout of bamboe? Ook hiervan is het assortiment groot. Deze organizers zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal. Daardoor zijn deze erg stevig en blijven ze lang mooi. Maak je bureau snel opgeruimd met een van onze houten of bamboe bureau organizers.

Bureau organizers bij So Clever

So Clever heeft een ruim assortiment aan kantoor organizers. Met enkele duizenden organizers is So Clever dé specialist in opbergen en organizen in Nederland. Wil je nog verder je werkplek of kantoor organiseren? Neem dan ook eens een kijkje naar onze magneetborden, kabel organizers en bureaulade indeling. Voor de beste tips en tricks kun je ook onze blog of opbergtips bekijken.