Deurrekken

Meer ruimte creëeren met deurrekken

Met een deur organizer gebruik je de binnenkant van je deur als opbergruimte waardoor je ruimte bespaart in je kasten. Een deur organizer is dan ook een fijn hulpmiddel voor in kleine huizen of kamers, maar ook voor iedereen die veel spullen verzamelt kan een deurrek dé oplossing zijn voor een overzichtelijk en opgeruimd huis.

Opbergrek deur in meerdere maten

Een opbergrek voor aan de deur kan in elke ruimte in huis goed van pas komen. Bij So Clever zijn de deurrekken dan ook van verschillend formaat. Van kleine bakjes voor aan de binnenkant van een keukenkastje of een deur vullend opbergrek voor aan je slaapkamerdeur. Waar kies jij voor?

Deur organizer in de keuken

Ondanks de vele kastjes en laatjes in je keuken, kom je toch vaak plaats tekort. Deksels, onderzetters en keukengerei zweven daardoor op je aanrecht en dat roept irritatie op. Een deur organizer neemt deze irritatie weg en zorgt ook voor een opgeruimd aanrecht. Want met een deurrek in de keuken creëer je meer opbergruimte. Joseph Joseph verkoopt bijvoorbeeld een snijplankhouder, messenhouder én keukengereihouder die je heel makkelijk aan de binnenkant van je keukenkastje kan hangen. Maar ook een keukenrolhouder of handdoekrekje kun je aan een keukenkastje hangen.

Deurkapstok voor kleding

Iedereen kent wel de berg kleding in de slaapkamer die ontstaat na een paar dagen. Dat zorgt voor een rommelig gezicht en dus een onrustig hoofd. En in je slaapkamer wil je juist rust vinden. Met een deurkapstok aan de slaapkamerdeur, zoals deze van UMBRA, kun je gemakkelijk deze kledingstukken netjes ophangen. Maar ook kun je hieraan je favoriete tassen kwijt of je warme sjaal. Weet je dat er zelfs deur organizers zijn voor sieraden? Deze deur organizer van Five® heeft maar liefst 24 vakjes voor sieraden en andere veelgebruikte accessoires. Hiermee zijn ze niet alleen mooi opgeborgen, je raakt de kleine spulletjes ook niet zo snel meer kwijt.

Deur wasrek wasruimte

De wasruimte is een fijne plek om je vuile en schone was op te kunnen bergen, maar ook je schoonmaakspullen, strijkplank en stofzuiger moet je ergens kwijt. Met een deur wasrek kun je veel meer spullen kwijt dan dat je van tevoren zou denken. Zo is dit moderne opbergrek voor de deurvan Metaltex perfect voor het drogen van handdoeken en kledingstukken. En in het deurrek met vier manden kun je schoonmaakmiddelen voor elke ruimte sorteren. Zelfs voor je strijkplank hebben we bij So Clever een handige opbergmogelijkheid. Aan deze strijksethouder kun je naast je strijkplank ook je strijkijzer en twee schoonmaakflesjes kwijt.

Deurrek van Elfa samenstellen

Ben je nou nog niet overtuigd van het gemak van een opbergrek aan de deur, dan stellen we je graag nog voor aan het merk Elfa. Met Elfa kun je zelf een deur organizer samenstellen en naar wens maken. Met mandjes, ophangborden, opbergbakjes en ophanghaken heb je nooit meer ruimte te kort in je huis.

Meerdere opbergrekken voor in huis

Naast een deur organizer zijn er ook nog andere soorten opbergrekken te vinden bij So Clever. Denk aan een schoenenrek voor in de hal, een handig keukenrek voor op je aanrecht of in een keukenkastje en een hangmandje voor aan een plank in de woonkamer.

Dit heb je eerder bekeken