Douche & bad organizers

Douche en bad organiseren met een douche organizer

In de douchecabine kan het rommelig worden als iedereen zijn of haar shampooflessen, conditionerverpakkingen en douchegel in de douche wil neerzetten. Tel daar ook nog borstels en sponsjes bij op en je douchewand is gelijk een rommeltje. Je douche inrichten kan met behulp van een douche organizer of bad organizer eenvoudig en snel.

Douche inrichten met een douche organizer

Aangezien iedere badkamer en dus iedere douche ook anders is, zijn er ook verschillende douche organizers te koop. De doucherekjes bij So Clever zijn organizers met verschillende niveaus zodat je vele flessen shampoo en douchegel kwijt kan in de douche. Vele douche organizers zijn te monteren zonder boren door ze bijvoorbeeld met een haak aan de douchekop te hangen. Naast grote rekken hebben we ook gave douchemandjes in ons assortiment waar je overigens ook veel douchespullen in kwijt kan. Ook deze zijn vrijwel allemaal op te hangen zonder boren door stevige zuignappen. Heb je een hoek in je douchecabine? Geen probleem. Er zijn genoeg douchebakjes met een hoek zoals deze van Joseph Joseph of de transparante douchebakjes van iDesign.

Ruimte in bad creëren met een bad organizer

Een bad nemen kan een heerlijke ontspannen activiteit zijn, maar vaak mis je ruimte om je verzorgingspullen en zelfs een drankje neer te zetten. Met een bad organizer is dat verleden tijd. We hebben genoeg gave badrekken en badplanken die je genoeg opbergruimte geven tijdens het badderen. Omdat de bad organizers uitschuifbaar zijn, kun je de badplanken gemakkelijk aan je eigen bad aanpassen. Kies voor houten badrekken van Five® of Zeller of ga voor een moderne uitstraling in je badkamer met de badplank van Yamazaki.

Extra ophanghakjes voor kleine accessoires

Natuurlijk wil je in badkamer meer kwijt dan alleen maar douche en bad accessoires. Ook moet er genoeg plaats zijn om badmutsen, scheermesjes en washandjes op te hangen. Met een speciale scheermeshouder kun je scheermesjes aan de douchewand ophangen zodat je altijd een mesje bij de hand hebt. Met de houder zorg je er ook voor dat je scheermesje veilig opgeborgen wordt. Kies een houder met spiegel of juist met douchebakje. Ook losse ophanghaken kunnen niet ontbreken in je douche als je graag aan je douchewand ruimte maakt om washandjes op te hangen of sponsjes en borstels. Dan hoeven die accessoires in ieder geval niet meer rond te zweven op de grond of in overvolle doucherekjes.

Badkamer organizers bij So Clever

Het is dus niet alleen belangrijk om je badkamer te organiseren, ook je douche inrichten kan voor veel rust zorgen. Met onze handige douche en bad organizers kun jij voortaan enorm ontspannen een douche of bad nemen. Bij de Shop the look paginavind je voorbeeldfoto’s van mooie opgeruimde ruimtes waaronder de badkamer. Doe daar inspiratie op en bestel jouw favoriete douche organizer bij So Clever.