Doucherekken

Een doucherek voor een georganiseerde badkamer

In je badkamer heb je een goede badkamer organizer nodig voor al je zeep, shampoo en meer doucheproducten. Deze wil je natuurlijk het liefst in je douche bewaren om ze direct binnen handbereik te hebben. Om deze doucheproducten goed te organiseren, is een doucherek essentieel. So Clever heeft een ruim aanbod organizers voor douche en bad. Zo is er voor iedere badkamer een goede oplossing te vinden. Al onze doucherekken zijn op te hangen of te bevestigen zonder te boren. Kies daarom voor gemak en kies het rek dat bij jou past.

Hangende doucherekken

Een van de makkelijkste soorten doucherekken, zijn de rekken die je kunt ophangen. Hiermee hoef je niet te boren of iets op te plakken, maar gebruik je wat je beschikbaar hebt om je rek aan op te hangen. Het is hierbij erg afhankelijk van je douche, welk hangende doucherek het meest geschikt is voor jou. Heb je een douchewand waar je gemakkelijk iets aan kunt ophangen? Dan is het doucherek zonder boren van iDesign een goede oplossing. Deze hang je gemakkelijk over de wand en biedt veel ruimte voor flessen en heeft handige ophanghaakjes. Wanneer je geen douchewand hebt, dan kan het handig zijn om de douchekop te gebruiken. Het hangende, verstelbare doucherek van iDesign kan bijvoorbeeld direct aan de douchekop worden gehangen. Zo zijn er veel mogelijkheden om zonder te boren douche organizers op te hangen.

Handige telescopische doucherekken

Naast ophangen, kun je organizers ook vastklemmen. Bijvoorbeeld het telescopische doucherek met scheerspiegel van Wenko klem je tussen vloer en plafond om deze vast te zetten. Deze is in hoogte verstelbaar, zodat het bij verschillende plafondhoogtes gebruikt kan worden. Deze organizer biedt ontzettend veel ruimte voor doucheproducten in kleine ruimtes. Daarnaast zit er ook nog een handige spiegel aan. Een andere mogelijkheid is het telescopische doucherek van Umbra, die horizontaal tussen muren geklemd kan worden. Zo kan deze op veel verschillende manieren gebruikt worden, onder andere voor handdoeken. 

Andere oplossingen voor jouw douche

Op zoek naar andere oplossingen om jouw douche te organiseren? Naast hangen en klemmen zijn er meer manieren om douche organizers te plaatsen. Zo hebben we ook een staand doucherek van iDesign dat je simpelweg in de douche kunt neerzetten met jouw spullen erin. Wanneer de andere oplossingen niet werken, kun je ook altijd een doucherek aan de muur kleven. Het doucherek van iDesign met Powerlock heeft sterke vacuüm zuignappen om deze stevig op te hangen. Voor kleinere organizers kun je ook een kijkje nemen bij de douchemandjes en er zijn zelfs speciale scheermeshouders om je scheermes apart op te bergen. Zo is er ook voor jouw douche een ideale organizer voor het opbergen van al je doucheproducten.