Flessenhouders koelkast

Drinken koel opbergen met flessenhouders koelkast

Wegrollende flessen en blikjes in de koelkast kan een enorme ergernis zijn. Waarschijnlijk stel je jezelf dan ook vaak de vraag ‘hoe bewaar ik flessen en blikjes in de koelkast?’ Gelukkig verkopen we bij So Clever speciale flessenhouders en blikjeshouder voor de koelkast. Door of het flessenrek in de koelkast te stapelen of de blikjes en flessen zelf kun je veel meer flessen koel leggen én het belangrijkste: ze blijven netjes bij elkaar liggen.

Drankjes stapelen met een flessenhouder koelkast

Met een flessenhouder in de koelkast kun je uiteindelijk veel meer flessen wijn en blikjes frisdrank koel leggen. Dit omdat je zonder organizer hooguit drie flessen of blikjes op elkaar kan stapelen. Met een koelkast blikjeshouder is dat anders. Daarnaast kun je ook gemakkelijk de voorraad checken. Is het koelkast flessenrek leeg? Dan kun je naar de supermarkt. Heb je liever ook nog een voorraadje drankjes in de voorraadkast liggen voor onverwachte visite? Dan kan het flessenrek ook daarin gebruikt worden.

Geen wegrollende blikjes met een koelkast blikjeshouder

Voor een blikjeshouder in de koelkast ben je bij iDesign en Youcopia aan het goede adres. Kijk goed naar de indeling van je eigen koelkast en kies uit een diepe blikjeshouder of een brede houder voor blikjes. Daarnaast kun je ook nog je eigen organizer samenstellen door de koelkast blikjeshouder van Youcopia aan elkaar te klikken. Ook heeft iDesign een mooi flessenrek voor de koelkast. Dit koelkast flessenrek heeft plek voor één fles maar is te stapelen. Meerdere flessen naast elkaar opbergen? Dat kan met deze flessenhouder voor de koelkast waarin vijf flessen in de sorteervakken passen.

Ook etenswaren opbergen met So Clever

Naast drinken, moet ook eten opgeborgen worden in de koelkast. Dat kan met koelkast bakken waarin groente, fruit en beleg past. Maar ook zijn er koelkast organizers voor eieren. Wil je liever de buitenkant van je koelkast of vriezer aanpakken, kan dat met magnetische organizers. In die categorie vind je leuke whiteboarden, maar ook handige keukenrekjes die je met een sterke magneet kunt ophangen.