Garage opbergsystemen

Garage opbergsystemen kopen

Op zoek naar een origineel maar praktisch garage opbergsysteem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een doordachte garage indeling is cruciaal wanneer je hier veel spullen wil opslaan en bewaren - want voor velen is dat waar de garage voor dient. Daarom is het belangrijk dat alle spullen op tactische een plek zijn opgeborgen. Zo kan je bijvoorbeeld schoenen opbergen bij de deur en gereedschap opbergen uit het zicht. Met onze producten en opbergtips kan je zonder effort je garage opruimen en vooral: opgeruimd houden!

De garage inrichting begint met…

...het opbergsysteem dat het beste past in jouw garage. Gaat het om een grote of kleine ruimte? Welke spullen wil je in de garage opslaan? En hoeveel bewegingsruimte wil je overhouden? Houd het antwoord op deze vragen in je achterhoofd wanneer je onze opbergkasten, opbergboxen en assortimentsdozen bekijkt en vergelijkt.

Opbergkasten voor in de garage

Opbergkasten hebben we op So Clever in verschillende formaten en voor verschillende spullen. Bijvoorbeeld voor: schoenen opbergen. Idealiter plaats je een schoenenrek naast de deur zodat zand en modder zich niet door het huis verspreidt of heb je een schoenenrek aan de deur hangen om de vloer vrij te houden. Wij bieden daarom een ruime keuze aan schoenen opbergkasten. Smal, hoog, op de grond of als ophangsysteem: er is altijd wel een opbergkast die past binnen jouw garage opbergsysteem. 

Opbergboxen

Of je nou gebruik maakt van planken aan de muur of opbergkasten in je garage: deze kan je vervolgens met sorteerbakken en opbergboxen inruimen. Ook opbergboxen hebben we in alle kleuren, soorten en maten. We hebben een ruim aanbod in plastic opbergdozen, die ideaal zijn voor een wat vochtigere garage. Daarnaast hebben we verscheidene sorteerbakken, ook vaak assortimentsdozen genoemd. Deze zijn een must-have als je schroeven en gereedschap wil opbergen.

Door het gebruik van opbergboxen behoud je een rustige uitstraling van de kast in de garage. Dit geldt natuurlijk voor elke (open) kast in je huis! In de categorie opbergboxen en opbergbakjes vind je al onze opbergdozen, assortimentsdozen en opbergboxen!

Dit heb je eerder bekeken