Hal inrichten

Populaire producten in hal inrichten
Nieuwste producten in hal inrichten
Shop the look voor
hal inrichten
Verken onze Shop the Look pagina met inspiratie en producten voor je hal! Ontdek een scala aan opbergoplossingen voor een geordende en gastvrije entree!

Slim je hal inrichten: dat zorgt voor fijn thuiskomen

Wil je jouw hal omtoveren tot een gastvrije en georganiseerde ruimte? Bij So Clever bieden we een uitgebreide selectie van slimme en stijlvolle opbergoplossingen aan, speciaal ontworpen om jouw hal efficiënt en aantrekkelijk te maken.De hal is de plek waar je je werkdag begint en eindigt. Wij willen dat je het ontspannen gevoel van thuiskomen ervaart zodra je de voordeur bent gepasseerd.

Op deze pagina vind je allerlei handige producten die jou helpen met een efficiënte én stijlvolle inrichting van de hal. Van schoenenrek tot sleutelhouder, van wandkapstok tot sleutelhouder, van postbakje tot parapluhouder! Je kan verschillende hal ideeën en inspiratie opdoen door onze producten te bekijken en vergelijken. Of lees verder over 3 simpele stappen hoe je gemakkelijk je hal op orde kan brengen!

De hal inrichten begint met...

Allereerst: schoenen die los door de gang of hal slingeren zijn ergernis nummer één. Het voordeel van je schoenen opbergen in de hal is dat zand en modder zich niet door het hele huis verspreiden. Het nadeel: rondom de deur ontstaat een slordige verzameling schoenen waar je keer op keer over struikelt. Op So Clever vind je het ideale schoenen opbergsysteem om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen! Een smal schoenenrek langs de wand, een schoenenrek voor aan de deur, of een kapstok, plank en schoenenrek in één? Je vindt ze bij ons in alle soorten en maten: voor ieder interieur een passend schoenen opbergsysteem

Een prachtige garderobe

Een strakke, opgeruimde garderobe geeft een simpele hal een luxueuze uitstraling. Zo sla je dus twee vliegen in één klap: je hal opruimen en je stijlvol je hal inrichten! Met simpele oplossingen, zoals het gebruik van kapstokhaken, een parapluhouder en een deurhanger bewaar je overzichtelijk je jassen, mutsen, sjaals en paraplu’s op één plek. Daarnaast hoeft de garderobe ook niet veel ruimte in te nemen. Er zijn talloze efficiënte en handige artikelen waarmee je ook een kleine of smalle gang op orde kan brengen. Door het gebruik van kapstokken bewaar je je jassen dicht tegen de muur waardoor je loopruimte overhoudt. Of plaats een deurhanger aan de meterkast of bezemkast, zodat je ook deze ruimte optimaal benut. 

Alles binnen handbereik

De gang is de plek waar je vertrek en waar je thuiskomt, vanuit waar je vertrekt om je werkdag te beginnen, of waar je binnenkomt als je werkdag voorbij is. Daarom is het verstandig om je zó je hal in te richten dat je belangrijke spullen binnen handbereik liggen hebt als je vertrekt. Je kan bijvoorbeeld je sleutels opbergen in een handige sleutelhouder. Sleutels voor het hele gezin? Kijk dan eens tussen voor een geschikte sleutel opbergers. En bij binnenkomst wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de bank ploffen. Je hangt je jas op, plaatst je schoenen op het schoenenrek naast de deur, legt de binnengekomen post direct in een postbakje, en hangt je sleutels terug aan de sleutelhouder. Zo ontstaat er nooit rommel en blijft de gang altijd een fijne binnenkomst! 

Meer hal ideeën opdoen? 

Op So Clever vind je talloze producten en tips voor het op orde brengen en inrichten van je hal. Heb je hulp nodig bij het structuren van de gang of andere ruimtes? Lees dan eens onze - oh So Clever - opbergtips! Benieuwd naar meer? Kijk dan verder tussen onze keuken opbergers, badkamer opbergers of opbergers voor in andere ruimtes.