Hangrek en ophanghaken deur

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Meer opbergruimte met een hangrek aan de deur

De hal is de ruimte waar iedereen als eerste binnenkomt. Of je het nou zelf bent of visite, het is altijd fijn als je een opgeruimde hal ziet. Maar in de praktijk is dat vaak anders. Sleutels, jassen, sjaals, tassen liggen verspreid over de hal. Een hangrek voor de deur zorgt ervoor dat je in de hal veel meer opbergruimte krijgt.

Deurkapstok voor een smalle hal

Heb je een smalle hal dan kunnen jassen al snel in de weg hangen. Maar hoe moet je dan je jassen, tassen en sjaals ophangen? Dat kan perfect met een kapstok aan een deur. Kijk maar eens naar deze deurhanger kapstok met 14 haken van Umbra. Daar kunnen vele jassen aan, maar ook accessoires zoals een werktas of boodschappentas. De deurkapstok van iDesign heeft varianten met twee, vier of zes haken. Je kunt het opbergrek aan de deur dus aanpassen aan de hoeveelheid jassen jij wilt ophangen. In deze zakjes in de stoffen hang organizer van Zeller kun je handschoenen, brillenkokers en portemonnees op een originele en creatieve manier kwijt.

Hangrek aan deur voor schoonmaakspullen

Misschien heb je in de hal wel een berging of voorraadkast. Dan heb je daar misschien ook wel je vele schoonmaakmiddelen staan. Wist je dat je deze ook heel gemakkelijk aan een deur kan bevestigen met behulp van een hangrek? Monteer het hangrek aan de deur – dat kan aan de binnen- of buitenkant. In dit Metaltexopbergrek voor aan de deur met 4 manden kun je schoonmaakmiddelen van de keuken en badkamer sorteren. En in dit hangrek aan de deur voor schoonmaakspullen kun je gemakkelijk je bezem of dweil met stoffer en blik aan de deur hangen.

Opbergsysteem deur meterkast

Naast een berging of voorraadkast is er in iedere hal een meterkast aanwezig. Is die van jou erg diep dan kun je de meterkast prima als opbergkast gebruiken. Het merk Elfa kan je daarbij helpen. Dit opbergysteem voor aan de deurkun je zelf samenstellen. Met mandjes, ophangborden, opbergbakjes en ophanghaken maak je een nieuwe opbergkast in je huis.

Opgeruimde hal bij binnenkomst

De hal berg je niet volledig op met alleen een hangrek aan de deur. Daarom hebben we bij So Clever nog meerdere hal organizers voor je klaarstaan zoalsschoenen organizers, sleutelrekjes (met of zonder postbakje), paraplubakken en kapstokken voor aan de muur.