Handtas organizers

Een handtas organizer voor jouw kledingkast

Slingeren jouw handtassen ook altijd rond? Of weet je gewoonweg niet waar al je tassen georganiseerd op te bergen? So Clever biedt handige hang organizers om je handtassen op te bergen in het hanggedeelte van je kledingkast. Dit is ideaal om overzicht en orde in jouw collectie met tassen aan te brengen. Een tassen opberger die op meerdere manieren te gebruiken is, is de tassenhouder hang of wandrek van Yamazaki. Deze kun je zelf indelen en is op te hangen als zowel een deurhaak als een kledinghanger. Zo past deze bij iedere kast. Ook de handtas organizer van Yamazaki is aan een deur of wand te hangen, maar hier kun je nóg meer tassen kwijt door de afneembare haken. Kies op deze manier de tassen opberger die het best past bij jouw tassen en je kledingkast. 

Handtas opbergen aan handige haken

Een andere manier waarop je tassen geordend kunt opbergen, is door middel van speciale haken voor je kledingkast. Deze haken kunnen minder tassen dragen doordat ze kleiner zijn, maar zijn daarom juist ideaal als je minder ruimte hebt. Zo kun je ook een kleine kast beter organiseren. Ontdek bijvoorbeeld de handtas haak voor kledingkast met extra brede ophanghaken. Zo is deze voor allerlei soorten tassen geschikt. Voor efficiënt opbergen van meerdere handtassen en accessoires, kun je veel kwijt aan de accessoires en tassenhanger met 8 haken van Yamazaki. Deze kun je aan een stang hangen en bevat acht haken voor al je accessoires. Verder werkt een simpele haak zoals de S-haak van The Home Edit natuurlijk ook prima als handtas opberger.

Goed georganiseerd met tas opbergers

Met de tas opbergers van So Clever vind je verschillende oplossingen voor het opbergen van al jouw handtassen. Heb je nog meer hangruimte die je beter wilt besteden? In ons ruime aanbod kledingkast organizers zijn nog diverse hangende opbergers te vinden. Zo hebben we naast normale kledinghangers ook speciale hangers voor broeken of stropdassen. Verder zijn hangmanden ideaal om spullen die je normaal op een plank zou willen leggen, ook op te kunnen hangen. Breng op deze manier orde in je leven met slaapkamer opbergers van So Clever. Bekijk voor meer inspiratie ook onze opbergtips of ontdek hoe andere Clever Customers de producten gebruiken.