Hangmanden onder plank

Hangmanden onder plank gebruiken

Als je bezig bent met het ordenen van jouw keukenkastje zijn hangmanden een slimme opbergoplossing.Je kunt hangmanden gemakkelijk bevestigen onderaan keukenkastjes of aan vrijhangende keukenplanken. Hangmanden zijn een makkelijke must-have voor in de keuken. Je hoeft niet te rotzooien met schroefjes en een boor, en je kunt ze eenvoudig weghalen of verplaatsen. De zwarte hangmanden van Tomado en Metaltex zijn simpel, maar praktisch én stijlvol. Hangmanden zijn multifunctioneel en zijn bij So Clever in vele kleuren, soorten en ontwerpen te verkrijgen. De hangmanden of hangrekken zijn goed te combineren met één van de vele andere organizers voor de keukenkast. Naast opbergers voor in en aan kastjes heeft So Clever nog meer organizers voor de keuken

Hangrekken voor aan een plank

Voor zaken als kopjes, glazen en keukengerei zijn hangrekken vaak geschikte opbergers. De hangrekken bevestig je, net als de hangmanden, eenvoudig aan de onderkant van een kast of plank. Sommige rekjes hebben haken, anderen zijn voorzien van een schuifsysteem. Het glazenrek van Zeller heeft zo’n handig schuifsysteem, waarmee jij in no-time jouw wijnglazen voorraad op orde hebt. Ook een keukenrol is onmisbaar in de keuken. Als je niet genoeg plek hebt, of als je het gewoon niet wilt hebben op je aanrecht, is een hangende keukenrolhouder dé oplossing. Dit exemplaar van Yamazaki is simpel en strak, ideaal voor in een opgeruimde keuken. 

Andere hangende organizers

Hangrekken en hangmanden zijn praktische opbergaccessoires. Bij Joseph Joseph denken ze nog verder: hangende voorraadbussen en uitschuifbare, hangende kruidenrekken zijn hen niet vreemd. De producten van Joseph Joseph zijn gemaakt van sterk kunststof en worden geleverd met bevestigingsmateriaal wanneer nodig. De voorraadbussen zijn eenvoudig op en van de rails af te schuiven en luchtdicht. Zo heb jij altijd jouw basisingrediënten bij de han(g)d! De producten van Joseph Joseph zijn een must-have opberger voor in de moderne keuken.