Kantoor - Thuiswerkplek inrichten

Kantoor - Thuiswerkplek inrichten

Heb jij last van een rommelig kantoor? Zowel thuis als op kantoor, kunnen documenten, pennen en kabels makkelijk rond gaan slingeren. Dit oogt snel rommelig, terwijl je hier juist rust nodig hebt om goed te kunnen werken. Ook krijg je daardoor situaties waarin je lang op zoek moet gaan naar het juiste document, wat frustrerend en tijdrovend kan zijn. Een georganiseerd kantoor is daarom ontzettend belangrijk. So Clever heeft hiervoor verschillende kantoor organizers en opbergers om jou te helpen. Geef zo al je kantoorartikelen en documenten een eigen plek waar deze goed zijn opgeborgen en makkelijk terug te vinden zijn. Voor alle spullen in je kantoor, hebben wij een geschikte kantoor organizer. Ontdek de oplossingen voor jouw kantoor. 

Kantoor organizers voor je bureau

De plek waar de meeste spullen kunnen rondslingeren in je kantoor, is vaak je bureau. Hier wil je het liefst alles bij de hand hebben, maar zijn er daardoor ook veel spullen. Om hier orde in te brengen, kun je gebruik maken van bureau organizers. Denk bijvoorbeeld aan handige kantoor organizers met verschillende maten bakjes. Hierin kun je kantoorartikelen zoals pennen, stiften, nietmachines en scharen overzichtelijk opbergen. Ze staan dan geordend op je bureau, zodat je er alsnog makkelijk bij kunt. Ook kun je denken aan speciale houders voor belangrijke documenten, notitieboekjes of post. Zo liggen deze niet los op je bureau, maar verdwijnen ze niet in een kastje. Wanneer je kantoorartikelen toch liever opbergt in een la, kun je gebruik maken van een bureaulade organizer. Met verschillende bakjes kun je alle artikelen sorteren en ordenen, zodat je alles makkelijk kunt terugvinden. 

Alles netjes opgeborgen met kantoor organizers

Wil je alles een eigen plek geven en netjes opbergen? Dan zijn opbergdozen een ideale oplossing. Hierin zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende artikelen. Zo heb je speciale dozen met hangmappen en archiefdozen voor documenten. Berg hierin de documenten op die je niet vaak nodig hebt, maar toch moet bewaren. Ook zijn er speciale opbergboxen met uitneembare bakjes voor de kleine kantoorartikelen. Heb je veel kabels en weet je niet hoe je deze goed moet bewaren of wegwerken? Dan zijn kabel organizers ideaal voor jouw kantoor. Er zijn kabel organizers voor het bewaren van kabeltjes op een manier dat ze niet in de knoop raken en waarin je ze makkelijk kunt meenemen. Ook zijn er boxen waarin je kabels en stekkerdozen op een mooie manier kunt wegwerken, zodat je kantoor geen chaos van kabels wordt. Met deze kantoor organizers heb je alles netjes opgeborgen. 

Organiseer jouw kantoor met So Clever

Alle kantoor organizers kun je gemakkelijk online bestellen bij So Clever. Denk ook eens aan een leuk magneetbord of wandrek om belangrijke papieren en boodschappen direct aan je muur te hangen. Maak zo van jouw kantoor een plek waar je makkelijk en heerlijk kunt werken. Op zoek naar inspiratie voor het opbergen van je huis? Lees dan ook eens onze blog of kijk wat onze Clever Customers met onze producten doen. 

Dit heb je eerder bekeken