Keukenkast bakjes

Opbergbakjes keuken: organiseer je keukenkastjes

Opbergbakjes voor in de keuken zijn een mooie manier om structuur aan te brengen in je keukenkastje. Bij So Clever hebben we een groot assortiment opbergbakjes, zodat jij altijd jouw keukenkast naar wens kunt inrichten. Wij snappen dat het belangrijk is om bij het ordenen rekening te houden met jouw eigen stijl. Daarom hebben we opbergbakjes van verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor kunststof bakjes, bakjes van glas, bamboe bakjes of metalen bakjes. Je kunt de bakjes natuurlijk ook met elkaar combineren. De opbergbakjes voor in de keuken zijn te gebruiken om de keukenkast te organiseren, maar kun je ook gebruiken in de bijkeuken of voorraadkast.

Effectief opruimen met keuken opbergbakjes!

Naast dat je structuur aanbrengt in je keukenkastjes, zijn opbergbakjes voor in de keuken ook dé ideale manier om het maximale uit de beperkte ruimte van een kastje te halen. We hebben een ruim assortiment in stapelbare opbergbakjes. Met stapelbare bakjes vul je de hoogte tussen de planken op door één of meerdere bakjes op elkaar te zetten waar jouw verpakte etenswaren, snacks en kruiden in bewaard worden.

De koning van de opbergbakjes: iDesign

Hoe deel ik mijn keukenkastjes in? Met acryl bakjes van iDesign. Het merk iDesign heeft opbergbakjes voor elk doel, van etenswaren opbergen tot schoonmaakmiddelen ordenen. De basisproducten die niet mogen ontbreken in een georganiseerde keuken zijn de acryl keuken opbergbakjes uit de Kitchen Binz collectie van iDesign. Deze keuken opbergbakjes zijn er zonder deksel en met deksel, zijn stapelbaar en in allerlei maten verkrijgbaar. De vergelijkbare transparante opbergbakjes van The Home Edit hebben een nog iets luxere afwerking. Wanneer je bakjes voor meer specifieke doeleinden zoekt bekijk dan eens de Crisp-collectie van iDesign: deze collectie bevat bijvoorbeeld een opbergbakje voor groenten, een eierrekje voor in de koelkast en een flessen- en blikjeshouder. De opbergbakjes van iDesign zijn sterk en brengen orde in de chaos van jouw keukenkastje. 
 

Ontspullen en ordenen van je keuken

Het aanschaffen van opbergbakjes lost het rommel probleem niet vanzelf op. Het is belangrijk om eerst de spullen en etenswaren in jouw keukenkastjes eens op te ruimen. Bepaal wat je wilt houden en wat niet, gooi of geef weg wat je niet meer gebruikt. De spullen die je overhoudt kun je dan prachtig praktisch organizen met opbergbakjes voor in de keuken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de voorraadbussen en kruidenopbergers van Joseph Joseph of de Lazy Susan van YouCopia met afneembare bakjes. De combinatie van het ontspullen en ordenen van de overgebleven items zorgen voor rust in je hoofd en een opgeruimde keuken. 

Organiseer je complete keuken!

Ben je op zoek naar organizers voor het opbergen van heel specifiek keukengerei in je keukenkastjes? We hebben verschillende categorieën met een uitgebreid aanbod van opbergers voor onder andere je pannen en deksels, servies en glaswerk, bakspullen, snijplanken of bijvoorbeeld je kruiden en potten. Scroll tussen de verschillende categorieën en kies de juiste organizers voor jouw ideale keuken indeling. Hulp of inspiratie nodig? Lees dan onze opbergtips of bekijk de foto's van opbergresultaten van andere So Clever klanten.