Ruimtebesparend afdruiprek

Geen nat aanrecht met een afdruiprek

Zit er geen vaatwasser in je keuken? Of heb je bepaald servies wat alleen met de hand afgewassen kan worden? Dan weet je wat voor nat zooitje je aanrecht kan worden als je aan het afwassen bent. Om te voorkomen dat overal water en sop komt, kun je gebruik maken van een afdruiprek. Maar wat zijn handige afdruiprekken?

Ruimtebesparend afwas druiprek

Iedereen kent wel een simpel afwas druiprek. Maar vaak zit na een paar mokken of schoteltjes je afdruiprek al vol. Daarom staan er bij So Clever ruimtebesparende afdruiprekken voor je klaar. Deze hebben meerdere etages of zijn uitschuifbaar waardoor je eindelijk echt al je afgewassen servies kwijt kan.

Afwas druiprek met handige accessoires

Waarom zijn de afwas druiprekken van So Clever dan zo ruimtebesparend? Dat komt onder andere door de meerdere etages maar ook nog eens omdat ze fijne accessoires hebben.Kijk maar eens naar dit afdruiprek van Zeller. Deze heeft een speciaal messenblok aan de achterkant zitten waardoor je ook scherpe keukenmessen veilig kunt afwassen. En in het mandje aan de zijkant is ruimte voor normaal bestek dat door de houder niet per ongeluk in de gootsteen achterblijft of van het aanrecht glijdt.

Het beste afdruiprek van So Clever

Natuurlijk kan een lekbakje niet ontbreken in het afdruiprek. Al onze rekken hebben dan ook zo’n handig lekbakje die je, nadat je klaar bent met de vaat, gemakkelijk kunt leeggooien. Maar kies je voor dit zwart afdruiprek van Five®dan kun je de lekbak zelfs los van het afwas druiprek gebruiken waardoor je nóg meer plaats voor je vaat creëert. En dat is het niet het enige fijne aan dit afdruiprek. Want het heeft ook een speciale houder voor wijnglazen. Hang de wijnglazen veilig op in de daarvoor bestemde houder nadat ze goed zijn gesopt. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat je dure wijnglazen uit je hand glijden.

Gootsteen organizers

Nadat je klaar bent met de vaat kun je het afdruiprek kwijt in je gootsteenkastje. Maar waar laat je dan je afwasborstel en je schuursponsje? Deze kun je laten drogen in een van onze andere gootsteen organizers zoals een afwasborstel houder of schuursponshouder.

Inspiratie opdoen

Bij So Clever verkopen we vele organizers en voor iedereen wat wils. Wil je nou eerst nog inspiratie opdoen voordat je tot kopen overgaat, lees dan eens rustig onze blogs en/of opbergtips door. En wil je een van onze organizers in gebruik zien, dan kun je de foto’s van onze leuke clever costumers bekijken.