Kruidenhouder lade

Kruidenhouder lade: organiseer je kruiden!

Maak een einde aan de kruidenrotzooi in jouw lade: een kruidenhouder in je lade maakt een enorm verschil! Als je je kruiden in een lade bewaart herken je de eindeloze frustratie vast wel: de potjes en bakjes specerijen zwerven maar rond in de lade, zonder enige vorm van structuur. “Hoe bewaar ik mijn kruiden in een lade?”. Een kruidenrekje past vaak niet in de lade, dus lijkt een juiste manier om kruiden op te bergen in een lade ver te zoeken. So Clever heeft voor al jouw opbergissues een oplossing! Kijk eens naar een kruidenhouder voor in een lade, die speciaal ontworpen is om in lage en hoge lades te passen. Zo berg je makkelijk en stijlvol jouw kruiden op in een lade

 

Lade indeling voor kruidenpotjes

Voor het indelen van jouw keukenlade kun je kiezen voor één van de kunststof ontwerpen van Joseph Joseph of iDesign. Deze zijn geschikt voor 8 tot 12 potjes kruiden en passen in veel formaten lades. Wil je jouw kruidenhouder voor in de lade echt helemaal zelf indelen? Kies dan voor de kruidenorganizer strip van YouCopia. Deze anti-slipstrip heeft plek voor eindeloos veel kruidenpotjes, je kunt de strip namelijk afknippen op de gewenste lengte en naast elkaar plaatsen. Zo creëer jij de best passende kruidenhouder in je lade. Heb je geen meetlint in huis? Geen zorgen, dit meetlint wordt meegeleverd met de kruidenorganizer.

 

Eerst de kruidenhouder in je lade, dan de rest! 

Het opbergen van kruiden draagt bij aan een overzichtelijke keuken waar volop gekookt, gebakken en geleefd kan worden. Naast de producten in de categorie “Kruidenhouder lade” hebben we nog meer slimme kruiden organizers. Ook kun je honderden andere opbergers vinden die je kunt gebruiken in de rest van je keuken. Zo heb jij binnen no-time een opgeruimde keuken en kun je stress-vrij aan de slag.