Vriezer & koelkast organizers

Creëer meer ruimte met de juiste koelkast organizers

Je koelkast organiseren zonder koelkast organizers kan zomaar een vervelende dagtaak worden. De grote variatie aan producten, van groenten tot beleg, van dranken tot zuivelproducten, ze vereisen allemaal een andere manier van opbergen en bewaren. Op deze pagina vind je veel handige producten die jou helpen bij het kiezen van de juiste koelkast indeling. Zo vind je hier bijvoorbeeld speciale eierhouders en koelkast organizers voor flessen en blikjes. Met het zorgvuldig geselecteerde assortiment richt jij jouw koelkast precies zo in hoe jij wilt. We zorgen trouwens altijd dat we voor iedere ruimte de juiste producten selecteren, zo ook voor de rest van keuken.

 

Koelkast organizers voor ons favoriete apparaat

Van alle deuren in huis wordt de koelkastdeur het vaakst geopend. Tijdens het koken of simpelweg voor het pakken van een glaasje melk kijkt men regelmatig in de koelkast. Zo’n belangrijk huishoudelijk apparaat verdient een nette indeling, bijvoorbeeld door etenswaren en dranken in de vorm van flessen en blikjes een mooie plek in de koelkast te geven. Een absolute ster op het gebied van koelkast organizers is iDesign. Dit merk heeft koelkastbakken in alle soorten en maten en voor allerlei doelen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale koelkast organizers voor groenten en fruit, bakken met verdeelschotten, organizers met meerdere lagen en bakken met handvatten. 

 

Een multifunctionele koelkast organiser

Een van de opruimoplossingen die vaak terugkomt is de Lazy Susan. Deze draaiplateaus komen in verschillende diameters en hoogtes en zijn geschikt voor verschillende doelen in de keuken. De plateaus zijn gemaakt van kunststof en zijn daarom ook uitermate geschikt voor in de koelkast. Op deze koelkast organizers kun je zaken als sauzen, zuivelproducten of dranken op kunnen bewaren. Naast de bekende ontwerpen van merk iDesign heeft ook Youcopia een slim design, en zelfs met uitneembare bakjes! Bewaar hier kleinere etenswaren in als bijvoorbeeld fruithapjes of mueslirepen. Je koelkast inrichten met o.a. Lazy Susan’s schept zorgt ervoor dat je ieder plekje en hoekje in je koelkast effectief gebruikt.