Kruidenrek lade

Kruidenrek in lade: overzicht tijdens het koken

Waar berg jij momenteel je kruidenpotjes op? Als dat in een keukenlade is staan alle kruiden hoogstwaarschijnlijk rommelig door elkaar en pak je vaak nét het verkeerde kruidenpotje uit de lade. Daarom kan een kruidenrek in een lade een uitkomst zijn. Door de stevige kruiden organizers voor de lade blijven al je potjes netjes in de opberger staan of liggen en heb je dus nooit meer last van omvallende en rollende kruidenpotjes in de keuken.

Kruiden liggend opbergen in een lade

Misschien vraag je je wel af ‘hoe berg ik kruidenpotjes op in een lade’ en dat is geen gekke vraag. De meeste mensen zetten hun potjes namelijk in een grote diepe bak waardoor je alleen de bovenkant van het potje kan zien en dus een grote kans hebt dat je de verkeerde kruiden grijpt. Een speciaal kruidenrek in een lade kan daarbij helpen. Omdat je de kruiden neerlegt in de organizer die je meteen het label van de potjes en kun je zonder fouten met het juiste potje aan de slag.

Diepe of ondiepe lade indeling voor kruiden?

Een kruidenrek in een lade past zowel in een diepe als een ondiepe lade. Er zijn namelijk verschillende kruidenlade te koop. Voor een ondiepe lade kan een liggend kruidenrek fijn zijn. De kruiden organizer lade van Youcopia is een rubberen matje die je zelf kunt afknippen op maat waardoor deze gegarandeerd altijd in jouw keukenlade past. Ben je niet zo handig dan kan een uittrekbare kruiden organizer van Metaltex fijn zijn. Omdat dit kruidenrek in de lade verstelbaar is, kun je ook gemakkelijk na aankoop nog meer kruidenpotjes aanschaffen zonder dat je weer een nieuwe organizer nodig hebt. Maar ook hebben we grotere varianten op een kruidenlade als je over een diepe lade in je keuken beschikt. Met de organizer met lade van Joseph Joseph kun je niet alleen kruidenpotjes opbergen, maar in de kleine uitschuifbare lade passen ook kruidenzakjes. Youcopia heeft verder een grote kruidenlade in hun assortiment met meerdere kleine lades. Doordat de lades iets naar voren kantelen bij het uitschuiven kan je gemakkelijk bij de achterste potjes. Omdat je niet direct op de etiketten van de kruidenpotjes kijkt, worden er naamlabels meegeleverd die op de kruiden organizer in de lade past.

Waar ga jij kruiden opbergen?

Naast een kruidenrek voor in een lade hebben we ook kruidentrapjes en rekjes voor het aanrecht. Toevallig een lege muur in de keuken over? Dan kan een wandrekje goed voor jouw werken. Naast kruidenpotjes moeten ook kruidenzakjes opgeborgen worden. Weet je nog niet zeker waar je je kruiden wil maken, dan komt een kruiden draaiplateau altijd van pas.