Kledinghangers

Kledinghangers van verschillende materialen

Wil je voorkomen dat je mooie blouse volledig kreukt na het strijken? Of heb je veel ongebruikte hangruimte in je kledingkast? Met goede kledinghangers voorkom je kreuken en kun je ontzettend veel soorten kleding opbergen in je kledingkast. Deze hang organizers zijn er in verschillende soorten en materialen. Bij een open kast of kledingrek kan het belangrijk zijn hoe je kledinghanger eruitziet. In dit geval zijn de velvet kledinghangers van Five een echte aanrader, vanwege de mooie afwerking. Wanneer je veel zware kledingstukken hebt, zijn houten kledinghangers de beste keuze. Deze stevige kleerhangers hebben ook een lat om bijvoorbeeld een broek aan te hangen. 

Organiseren met broekhangers

Heb je veel broeken of rokken die je wilt ophangen in je kledingkast? Dan zijn er ook speciale broekhangers, zodat je niet de lat van de houten kledinghanger hoeft te gebruiken. Met de houten kledinghanger voor broeken van Zeller heb je een stevige hanger met 4 broekstangen voor efficiënt opbergen. Om met je mooie velvet kledinghangers te matchen, kun je ook kiezen voor de velvet broekhanger van Five. Voor een slimme indeling van je kledingkast, raden we altijd aan te kijken naar wat je allemaal op kunt hangen. Dit is vaak meer dan je verwacht, waardoor je veel ruimte kunt besparen. Zo zijn er ook ruimtebesparende kledinghangers met meerdere lagen, zoals de meervoudige kledinghanger van Zeller.

Kledinghangers met meerdere functies

Naast kleding, is er nog veel meer op te hangen in de kledingkast aan onze multifunctionele hangers. Ontdek het aanbod multihangers, zoals de metalen stropdassen- en riemenhanger van Zeller of de sjaalhanger van iDesign. Al je accessoires kun je op deze manier netjes ophangen voor orde en overzicht. Heb je daarnaast ook nagedacht over tas opbergers? Deze zijn ideaal voor het ophangen van al je handtassen. Krijg weer orde in je slaapkamer met behulp van de kledingkast organizers van So Clever. Meer inspiratie? Bekijk ook eens onze Clever Customers en opbergtips en shop je organizers online.