Kruidenrek voor lade

Opbergen in een kruidenrek lade

Heb je ooit wel eens nagedacht om je kruidenpotjes op te bergen in een lade? En dan niet staand in een bakje, maar liggend in een speciale kruidenlade? Omdat je de grote potjes liggend en naast elkaar opbergt kun je veel meer kruiden in een ruimte kwijt, zie je gelijk welke kruiden je in je assortiment hebt én bespaar je ruimte in je lade voor andere keukenspullen.

Een kruidenla die altijd past

YouCopia heeft een kruidenla voor de keuken die je volledig zelf op maat kan knippen. De mat is geschikt voor iedere lade, dus je weet zeker dat de kruidenlade in jouw keuken past. Door het anti-slip materiaal blijven de potjes netjes liggen met het etiket naar boven waardoor je altijd gelijk het juiste potje pakt.

Gemakkelijk uitschuifbare kruidenlade

Niet zo goed in knutselen? Dan staat er ook een uitschuifbare kruidenla voor de keuken voor je klaar. Deze hoef je alleen maar zo ver uit te schuiven als je keukenla breed is. Niet zo’n kookliefhebber? Dezelfde transparante kruidenlade is er ook zonder uitschuifbare functie. Prima geschikt voor een stuk of 12 kruidenpotjes.

Bestek en kruiden in lade

Heb je de prachtige bestekbakken van Joseph Joseph al gezien? Als je nog een plekje in je lade overhebt dan past deze kruidenla van Joseph Joseph daar perfect bij. In deze kruidenla voor de keuken liggen je potjes stevig in hun houdertjes, maar zijn toch makkelijk te grijpen tijdens het koken.

Keukenlade inrichten en indelen met So Clever

Welke kruidenlade je ook kiest, je hoeft echt nooit meer te grabbelen in een rommelige bak met kruiden. Ook pak jij nooit meer een verkeerd potje tijdens het koken omdat je de etiketjes gelijk kunt lezen als je de lade open doet. Zijn je kruiden netjes georganiseerd dan kan de besteklade nog aangepakt worden met bestekbakken van So Clever. Maar algemene ladebakjes en ladeverdelers kunnen ook niet missen als je de boel wilt gaan organizen.