Make-up display

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Make-up display: opruimen en tentoonstellen

Ben jij een echte beautylover? Dan wil jij je make-up niet wegstoppen in een donkere lade. Nee, dan wil je al je producten trots tentoonstellen. Met een make-up display kan dat perfect. Doordat de organizer transparant is, kun je aan alle kanten je mooiste cosmetica blijven zien. En door gebruik te maken van de sorteervakken in het display houd je ook overzicht in je collectie. Zo kun je je iedere ochtend volledig ontspannen opmaken. Een goede start van de dag!

Make up kwastenhouder, nagellak display en lippenstift houder

Een make-up display is voor alle soorten make-up en cosmeticaproducten te gebruiken. Zo zij er make-up displays die plaats bieden aan veel verschillende potjes en flesjes, maar ook verkopen we bij So Clever specifieke organizers voor make-up. Wat dacht je van een make up kwastenhouder waarin je alle kwasten voor je gezicht, ogen en lippen apart kunt opbergen. Ooit gehoord van een nagellak display? Een fantastische organizer om je nagellak potjes op kleur te sorteren. En als je dan toch bezig bent om alle kleurtjes bij elkaar te zetten, kun je dat ook doen met je lipstick collectie. Maar dan natuurlijk wel in een speciale lippenstift houder.

Luxe make-up displays

Wil je je make-up producten luxe opbergen? Dan ben je bij het merk iDesign aan het goede adres. In hun Dakota collectie kun je marmeren make-up displays vinden voor zowel kwasten, parfumflesjes én lipsticks. Maar ook UMBRA heeft een paar pareltjes in het assortiment zoals deze cosmetica display met kwastenhouder en dit draaiplateau met sorteervakken. Sowieso kan een draaiplateau niet missen in de badkamer. Door de draaifunctie hoef je nooit meer lang en moeilijk achterin een badkamerkast naar dat ene verzorgingsproduct te zoeken. En door voor een variant met twee niveaus te kiezen, kun je naast make-up ook nog grotere flesjes crème, zeep en parfum kwijt!

Alles in één opbergen

Ben je nou echt een beautyfanaat en wil je het liefst al je beautyproducten organiseren op één plek? Dan hebben we ook make-up displays met lades en inclusief spiegel. De lades kun je gebruiken als make-up kwastenhouder of opbergruimte voor mascara’s, maar ook sieraden passen daarin. Je kunt gelijk beginnen met opmaken aangezien de spiegel al voor je klaarstaat. Met deze opberger ben je echt in één keer klaar. Fijn voor als je altijd haast hebt in de ochtend.

Make-up organiseren in de badkamer of slaapkamer

Heb jij je perfecte make-up organizer hier al tussen zien staan? Kijk nog even rustig rond en bedenk waar jij je make-up display wilt gaan zetten: in de slaapkamer of badkamer. En voor tips tijdens het organizen kun je nog een bezoekje brengen aan onze pagina boordevol fijne en leuke opbergtips.