Compactor

In 1959 werd Giulio Epicureo geboren in Sardinië, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Frankrijk om rechten te studeren. Echter kwam daar verder niets meer van, in 1983 richtte Giulio het bedrijf CIE EUROPE op en hiermee werd hij vervolgens de marktleider in producten voor thuisopslag. Hij vond het merk Compactor uit en ging verder op zoek naar innovatieve opslagoplossingen om ruimte te besparen én stijl toe te voegen aan huizen.

Compactor vacuümopslagsysteem

In 2004 kwam Giulio met het bekende vacuümopslagsysteem. Zijn inspiratie? Japan. Bij het zien van een luchtaanzuigklep op diepvrieszakken, bedacht Giulio dit groter aan te pakken. Hij bedacht het idee om ditzelfde systeem te gebruiken op een grotere zak om linnen te comprimeren. Even later bedacht hij nog een sterke kartonnen hoes om de zak, waardoor het opbergen van volumineuze stoffen nog gemakkelijk werd.

Kleding en beddengoed ruimtebesparend opbergen

Bij So Clever verkopen wij natuurlijk de prijswinnende vacuümzakken van Compactor. En deze kledingzakken zijn niet alleen meer geschikt om linnen ruimtebesparend op te bergen. Zo kun je deze zakken naast kleding ook voor beddengoed gebruiken. Hierdoor bespaar je enorm veel ruimte in je kledingkast. Maar je kunt de zakken ook krijgen in een extra zwarte opbergtas, zodat je helemaal geen opruim stress meer hebt. Eenmaal kleingemaakt kan de tas met beddengoed zo op een plank worden geschoven. Zelfs voor lange jassen enreiskleding heeft Compactor compressiezakken ontworpen. Ook laarzen en schoenen stofvrij opbergen? Dat kan in de schoenenhoes van dit merk.

Opslagruimte toevoegen met de Xtend collectie

Ondanks dat de Compactor vacuüm kledingzakken voor seizoens- en feestkleding een enorm handige uitvinding is, hoef je niet alleen op deze manier op te bergen. Je dagelijkse T-shirts, broeken en accessoires mogen ook een prachtige georganiseerde plek krijgen in de kledingkast. Daarvoor is de Xtend collectie in het leven geroepen. Deze plankverdelers zorgen ervoor dat je veel gemakkelijk kleding kunt stapelen en alsnog overzicht houdt in de kast. Ook creëer je meer opbergruimte op hoge planken door een extra laag toe te voegen. En dat met behulp van één simpele opberger. De organizers zijn niet alleen uitschuifbaar, maar ook stapelbaar én kunnen zonder boren aan een plank worden gehangen.

Duurzame decoratieve organizers

Ook Compactor denkt aan de toekomst. Daarom hebben ze ook duurzame organizersin het assortiment waarmee jij kunt gaan organizen. Hun decoratieve jute manden kun je voor allerlei losse rommeltjes gebruiken: van kledingstukken zoals sokken tot aan knuffels voor de kinderkamer. Maar ook scoor je stevige zwarte opbergbakken voor bijvoorbeeld de badkamer, gemaakt van duurzaam bamboevezel.

Compactor bij So Clever

De organizers van Compactor zijn natuurlijk verkrijgbaar bij So Clever. Als dé opberg expert van Nederland leren wij van So Clever jou graag alles over opbergen en organizen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Voor extra opberghulp kun je onze blogs en opbergtips bekijken! Ben je geïnspireerd geraakt? Bestel jouw organizers vóór 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis.