Elfa

Elfa opbergsystemen

Elfa is eind jaren veertig (1948) door de Zweedse ingenieur Arne Lydmar opgericht en staat sinds jaar en dag bekend om hun innovatieve opbergsystemen die je zelf kunt samenstellen. Het merk kenmerkt zich door het enorme aanbod slimme opberg onderdelen waarmee je jouw eigen deurrek, wandrek of open kledingkast ontwerpt.

 

Elfa producten voor het leven

Naast dat het merk bekend staat om hun modulaire systemen waarmee je jouw eigen opbergrek creëert, wordt het merk ook gekenmerkt om haar hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Alle ijzeren onderdelen zijn voorzien van een anti-kras coating en van mooie zware kwaliteit. Een Elfa product koop je niet voor nu, maar voor het leven. Je verhuist het opbergrek je gehele levensduur met je mee en past deze eenvoudig aan door onderdelen toe te voegen of weg te laten. Op die manier kun je hetzelfde opbergrek in een andere ruimte of voor een andere toepassing inzetten. Als extra zekerheid ontvang je standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de Elfa producten.

 

Elfa deurrekken bij So Clever

Als exclusieve partner van Elfa biedt So Clever unieke deurrekken aan die passend worden gemaakt voor iedere deurmaat. De Elfa deurrekken kunnen – zonder te boren – met deurhaken worden opgehangen aan stompe deuren maar kunnen ook direct op een deur of muur geschroefd worden. Voeg vervolgens de Elfa deurrek onderdelen toe naar eigen wens en smaak. Klik bijvoorbeeld een prefoplaat ophangbord op aan de verticale lijst waaraan je weer ophanghaken en opbergbakjes hangt. Over de gehele lengte van de wandlijst kun je op iedere hoogte ook gaasmandjes of draadmandjes hangen die in verschillende formaten zijn te verkrijgen. Zo creëer je jouw eigen unieke deurrek!

 

Opbergrek aan de keukendeur, slaapkamerdeur of in de hal

De deur is een ondergewaardeerde opbergoplossing in vele ruimtes. De lengte van een deur maakt het zeer geschikt om op verschillende hoogtes producten op te bergen. Zo is een Elfa deurrek voor in de keuken zeer geschikt voor het opbergen van jouw frisdrank flessen, kruiden, keukengerei en andere kookwaren. In de hal hang je het deurrek bijvoorbeeld aan de binnenkant van je meterkast om sjaaltjes, petten en jassen op te hangen. Ook voor aan je slaapkamerdeur is een deurrek een handige organizer. Kortom: benut je deur en maak er een slim opbergsysteem van!