Five®

Het Franse merk Five simply smart heeft intelligente voorwerpen die het dagelijks leven verbeteren. Ze staan voor een ruim assortiment producten die met zorg zijn ontwikkeld en ontworpen voor dagelijks gebruik. En dat allemaal voor een goede, degelijke én duurzame kwaliteit. De neutrale kleuren en stevige ontwerpen zorgen ervoor dat er wel altijd een Five® product in je interieur past.

Eenvoudig opbergen met Five simply smart

De opbergers van Five simply smart zijn gemaakt om het drukke huishouden te vereenvoudigen. Zo kan je met hun transparante voorraadpotten gelijk zien hoeveel voorraad pasta of rijst je nog over hebt. Daarnaast zijn ze ook nog eens stapelbaar om de ruimte in je kastjes perfect te benutten. Of gebruik de vacuümzakken om kleding en dekbedden zo klein mogelijk weg te werken als je ze even niet gebruikt. Five® producten zijn overal in huis te gebruiken, van de slaapkamer tot in de badkamer.

Mooie kwaliteit bamboe producten van Five simply smart

Maar ook heeft Five simply smart mooie bamboe producten voor in de keuken. De ladebakjes en bestekbakken zorgen voor veel meer ruimte in je keukenlade. En de koffiecup houder en het ronddraaiende kruidenrekje maakt het zoeken naar het juiste product veel overzichtelijker.

Five® voor de schoenenliefhebbers

Naast houten opbergers verkoopt het Five simply smart ook schoenen opbergers in verschillende maten, vormen en materialen. Schoenenliefhebber? Ga dan voor het schoenenrek aan de deur met plaats voor maar liefst 24 maar schoenen!

Five simply smart bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Five simply smart. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. En natuurlijk houden we je op de hoogte zodra we nieuwe organizers van Five® binnen hebben. Zo blijft je huis altijd up to date!