Joseph Joseph

Het merk Joseph Joseph staat bekend om de kleurrijke en speelse designs die tegelijkertijd comfortabel in gebruik zijn. Naast een mooi ontwerp willen ze dat de producten allemaal ook veilig in gebruik zijn.

De opvallende designs in Joseph Joseph producten

De producten van Joseph Joseph zijn stevig, vaatwasserbestendig én eenvoudig op te bergen. Ze gaan voor een uniek design met opvallende details. De artikelen passen in vele stijlen keukens en badkamers terwijl ze wel allemaal iets eigens hebben. Wissel kleurige design af met strakke metallic producten en creëer zo een eigen stijl in je huis.

Joseph Joseph in je interieur

Dit gave merk is dus te gebruiken voor in het gehele huis. Voor in de keuken heeft Joseph Joseph vershoudbakjes die niet alleen handig in gebruik zijn maar ook heel stijlvol in je keuken staan. Of pak juist de kastjes in de keuken aan met een keukenkast organizer. Maar ook een badkamer opberger komt goed van pas. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze fijne wasbak organizer van mooi roestvrijstaal uit de Surface collectie!

Het ontstaan van Joseph Joseph

Joseph Joseph werd in 2003 opgericht door de tweelingbroers Antony en Richard Joseph. Een van hun eerste ontwerpen was de eigentijdse glassnijplank die zeer functioneel was. De boers vonden de combinatie van de stijlvolle vorm en de handigheid van het product erg interessant en besloten daarom door te gaan met het ontwerpen van innovatieve producten voor ruimtes in het hele huis.

Joseph Joseph bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Joseph Joseph. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. En natuurlijk houden we je op de hoogte zodra we nieuwe organizers van het merk binnen hebben. Zo blijft je huis altijd up to date!