Stackers

Stackers is tien jaar geleden ontstaan uit liefde voor organiseren. De bedenkers hadden het idee dat alles een eigen plekje nodig heeft. Ze merkten vooral dat er gebrek was aan een mooie en flexibele sieraden opslag en besloten toen zelf aan de slag te gaan. Maar inmiddels is het merk Stackers zo gegroeid dat ze naast sieraden organizers ook met tassen en cosmetica aan de slag zijn gegaan.

Beroemde sieradendoos van Stackers

De Stackers sieradendoos is niet alleen prachtig om te zien, maar ook enorm handig in gebruik. De Stacker sieradendoos is namelijk naar wens samen te stellen. Begin met de basis laag van de sieradendoos en verzamel steeds meer lagen naarmate ook je sieradencollectie uitbreidt. Zo zijn er speciale lagen met kleine sorteervakjes voor ringen en oorbellen. Maar ook kettingen kun je klitvrij opbergen met de handige kettinggedeeltes. En de diepe lades zijn perfect voor zonnebrillen en horloges! Daarnaast worden je sieraden netjes beschermd door de zacht fluwelen binnenkant en het stevige veganistische leer van hoge kwaliteit aan de buitenkant. Zo kan je sieradendoos voor altijd mee blijven gaan. Kies jouw perfecte organizer voor sieraden uit de de Blush Pink, Grey Peppble of Black Gold collectie.

Stackers meenemen op reis

Maar natuurlijk denkt Stackers ook aan sieraden opbergers voor tijdens het reizen. Zo kan je kiezen voor het sieradentasje met rits om je sieraden veilig in op te bergen tijdens het sporten. Ga je voor een lange tijd op vakantie dan kan de medium of large sieraden etui wel wat voor je zijn. Kies jij voor het etuitje met sorteervakjes of juist met een extra kettinggedeelte? Ook de reis organizers voor sieraden zijn in roze, zwart en grijs beschikbaar zodat je ze kan matchen met de sieradendozen.

Stackers voor in de kinderkamer

Buiten sieraden verkoopt Stacker ook vrolijke organizers voor de kinderkamer. Zo kan je je kinderen op spelende wijze leren opruimen. Kies voor de leuke bed organizer of wasmand in vijf verschillende dierenprintjes

Stackers bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Stackers. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. En natuurlijk houden we je op de hoogte zodra we nieuwe organizers van het merk binnen hebben. Zo blijft je huis altijd up to date!