Tomado | Metaltex

Tomado staat al bijna 100 jaar bekend om hun handige, betrouwbare en vooral betaalbare producten voor het huishouden. Na de Tweede Wereldoorlog stond het merk symbool voor het moderne huishouden en eind jaren 70 werd het merk overgenomen. Nu valt Tomado onder de firma Metaltex, vandaar dat het merk nu verkoopt onder de naam Tomado Metaltex!

Betrouwbaarheid bij Tomado

Inmiddels is dit oer-Hollandse merk uitgegroeid tot een veelzijdig en tijdloos merk dat niet meer weg te denken is uit onze huishoudens. En dat is niet zo gek. Metaltex staat bekend om de sterke metalen opbergers van hoogstaande en vooral betrouwbare kwaliteit. Die betrouwbaarheid is terug te zien aan de garantie op de producten. Ze bieden namelijk standaard 3,5 of 10 jaar garantie!

Opbergen in huis met Tomado Metaltex

Van de beroemde wasrekjes van ijzerdraad naar vele collecties aan keukenhulpjes. Tomado heeft alles om de kleine klusjes in huis gemakkelijk te laten verlopen. De slimme opbergers van Tomado hebben allen een simpel design dat past in iedere keuken of kledingkast.

Tomado in de keuken

De organizers die je simpel over een kastplank kunt schuiven zijn één van de herkenbaarste Tomado producten uit deze categorie. Zo hang je je kopjes of wijnglazenop aan een hangrekje en heeft je keukenpapier een handige plek met deze keukenrolhouder. Ook is nagedacht om de ruimte in je gootsteenkastje maximaal te benutten met een uitschuifbaargootsteenrekje. Verder zijn er voor het opbergen van je kruiden 5 verschillende versies van een wandrekontwikkelt. Of kies je liever voor een zwart kruidenrek uit de stijlvolle Black Edition collectie. Deze collectie bestaat uit matzwarte organizers met een luxe TouchTherm-coating die antistatisch, roest- en krasbestendig is en tevens eenvoudig schoon te houden is. Een fijn merk dus om te leren kennen, want Tomado is goed voor de koper. Altijd al geweest. 

Opbergers voor de badkamer

De meeste opbergers van Tomado zijn gericht op het optimaliseren van je keuken indeling. Toch zijn er ook enkele producten gemaakt voor de badkamer. Dit deurrek voor al je shampoos, cosmetica en andere flesjes bijvoorbeeld, is sterk betrouwbaar en zeer functioneel. Wanneer je een badkamerkast hebt kun je deze hangmand gebruiken om je handdoeken opgevouwen in op te slaan. 

Opbergen met deurrekken

Verder staat het merk bekend om hun deurrekken die een handige oplossing zijn voor in het huishouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het deurrek om al je schoonmaakspullen plus de bezem aan op te hangen! En wat altijd een sta-in-de-weg is: de strijkplank! Tomado heeft hier een slim maar simpel opbergrekje voor gemaakt die je aan de deur hangt. De deur gebruiken als opberger is een goede zet geweest van het merk, want ook dit deurrek voor het ophangen van je schoenen is een succes verhaal.

Tomado Metaltex bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Tomado. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. En wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief houden we je per e-mail op de hoogte zodra we nieuwe organizers van het merk binnen hebben (zie onderin de pagina om in te schrijven). Zo blijft je huis altijd up to date! Voor meer inspiratie kun je ook de foto's van onze clever customers bekijken, of onze blogs en tips doorspitten!