YouCopia

Het merk YouCopia, dat is opgericht in 2009, heeft ontdekt dat het goed voelt als je een kast of lade opent en je gelijk dat ene item kan vinden waar je naar opzoek was. Hun doel is dan ook: producten ontwerpen die een juich moment opleveren.

YouCopia is meteen klaar voor gebruik

Of het nou gaat om verstelbare, uittrekbare of aanpasbare producten: YouCopia maakt organizers die op meerdere plekken in het huis te gebruiken zijn. Ze staan erom bekend dat je bij het installeren van hun producten nooit een hamer of boor in je hand hoeft te hebben. De opbergers zijn klaar voor gebruik! Denk bijvoorbeeld aan het gave draaiplateau waardoor je nooit meer achter in een kastje moet graaien, maar gewoon een draai aan het plateau kan geven om het juiste product te pakken.

De unieke organizers en opbergers van YouCopia

YouCopia zorgt ervoor dat je een blij gevoel krijgt van de kleinste dingetjes in je interieur. Niemand vindt het namelijk leuk om een rommelig huis te hebben! Daarom maken ze unieke producten die vergelijkbaar zijn met andere organizers op de markt. En hun witte kunststof opbergers passen ook nog eens in iedere stijl kamer en interieur.

Optimaal opruimen met YouCopia

Alle opbergers van dit gave merk zijn gemaakt voor optimaal gebruik. Denk maar aan hun mooie kruidenorganizers als hulpje bij kruiden opbergen. Je kan kiezen uit kruiden lade organizer of uit organisers met verstelbare verdelers. Of pak je keukenkast indeling aan met een rekje voor al je soorten folies, flessenhouders voor bidons en houders voor je bakspullen en deksels.

YouCopia bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Youcopia. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Ieder jaar komt YouCopia met nieuwe opbergers en natuurlijk houden we je daarvan op de hoogte. Zo blijft je huis altijd up to date!