Zeller Present

Al meer dan 30 jaar zijn de keuken-en huishoudartikelen voor alle ruimtes in huis een beroep en passie voor Zeller Present. Het bedrijf dat opgericht werd in 1983 richtte zich eerst op praktische keukenhulpmiddelen gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en kurk. Hun eerste items werden dan ook verkocht onder de slogan 'hout is troef.'

Orde in huis brengen met Zeller

Inmiddels heeft het merk opbergers van veel meer verschillende materialen. In de loop der jaren is er een mooi assortiment ontstaan waarop Zeller zich focust op nuttige en mooie dingen die orde brengen in het huishouden. En dat is te zien. Van uitschuifbare keukenrekjes tot aan lade verdelers en van een badplank tot aan een wijnrek. Bij Zeller Present hebben ze alles op het gebied van opbergen en organizen.

Zeller Present voor de creatievelingen

Het merk biedt ook oplossingen voor de kleine rommeltjes. Zo hebben ze veel organizers om knutselspullen zoals lintjes, scharen en inpakpapier in op te bergen. Maar ook in deze categorie komt het hout weer terug, want ze verkopen ook leuke stapelbare houten kisten voor de echte klussers onder ons.

Zeller blinkt uit in opbergen

Maar Zeller Present blinkt ook uit in de wat minder gangbare opbergers. Wat dacht je van een fruitmand met een speciale bananenhanger? Of een hangmandje met daaronder ruimte om kopjes op te hangen?Maar ook bieden ze een houten sleutelkastje met labels en voorop een krijtbord. Leuk om je hal mee te pimpen!

Zeller bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Zeller. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Ieder jaar komt dit merk met een nieuwe collectie en natuurlijk houden we je daarvan op de hoogte. Zo blijft je huis altijd up to date!